Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

LOVEní nabízí několik vtipných momentů a nápadů - viz narkoleptický mamánek, výjezd na Kuňku či Malá pardubická - ale celkem velkou část stopáže si člověk láme hlavu nad mechanismem vnitřních pochodů hlavních postav, jejichž uvažování a jednání by se dalo chvílemi přirovnat k jednomu velkému rozšmelcovanému paskvilu. Cílové diváky tento slabší odvar hollywoodských romantických komedií s několika českými hity určitě nadchne, mě však nechal chladným. P. S. Člověk by nevěřil, k čemu se dá použít kotě! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

V této supr "komedošce" převládá nadmíra stupidity a lacinosti! Snad Prachař se dá trochu pochválit. Geislerka č.2 a Písařík jsou špatný jak Pardubickej hokej a příběh opravdu k sežrání jen pro dámský publikum... I když to dělám nerad, pač ty obézní lidi co nemaj soudnost a lezou před kameru fakt nemusím, tak z mé strany chvála i pro Evelyn Kramerovou, která mě celkem bavila a hlavně, která v sobě toho herectví špetku má. 40% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Karel Janák má osobitý, nezaměnitelný, styl vypravování, který jednou působí blbě a je blbej…a po druhý působí blbě a dá se snést. LOVEní je ten druhej případ, ale musel jsem hodně dlouho přemýšlet, co si o něm myslet. A to si zrovna nemyslím, že bych byl nějakej nedodělanej kritik, kterej si na každým českým filmu najde cokoliv, jenom aby ho sejmul. Nemyslím si ale, že LOVEní by byla povedená romantická komedie. Jsou v ní momenty, u kterých jsem se vysloveně kroutil a přál si, abych je nikdy vidět nemusel. Na druhou stranu má ale samotný příběh cosi do sebe. Ester Geislerová se s Jakubem Prachařem docela zábavně doplňuje a když se nad tím zamyslím v kontextu romantické komedie, sem tam jsem se docela i zasmál. Pořád si ale říkám, proč režisér, který natočil puberťáckou komedii Snowboarďáky před tisíci roky, dneska natočí rádoby dospělou romantickou komedii v podobném duchu… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Netajím, že bych se párkrát nezasmál. Ovšem celek je bída. Pointa od začátku jasná. Děj trapný více, než vtipný. Film o boubelce s pěknou kamarádkou. Ta spí s každým, kdo se namane, protože o víc chlapi online nebo v baru nestojí. Její hezká kámoška hledá a najde vážný vztah. Boubelka má kotě. Prostě jako ze života. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ušlo, sice průhledné jak pauzák. Docela nechápu, proč nikdo nevymyslí alespoň nějakou zápletku a všechny romantické filmy jsou plné otravných, divnýc, nebo retardovaných chlapů, u kterých je neúspěch zaručen už na první pohled?! Nejvíc mi vadila Evelyn Kramerová, jak hereckým výkonem, tak tím, že bych si o ni ani koloběžku neopřel...Jinak Ester Geislerová působí sympaticky, určitě by si někoho našla.... No a nakonec i ten Jakub Prachař se osmělí a máme poměrně fajn romantickou komedii, ale jak říkám scénář je pořád na jedno brdo, moc prosím o nějakou invenci....a žili šťastně až do smrti...50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)
  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)

Reklama

Reklama