Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblastnímu školnímu řediteli Franku Tassoneovi (Hugh Jackman) a jeho věrné obchodní asistentce Pam Gluckinové (oscarová Allison Janneyová) jsou přičítány zásluhy za to, že se zasadili o nebývalý věhlas veřejných škol na Long Islandu. Vždy dokonale upravený a vypulírovaný Frank je mistrem v šíření pozitivních zpráv, ať už před publikem složeným z vedoucích představitelů místního společenství, nebo před znepokojenými studenty či rodiči ve své kanceláři. Frank zkrátka budí dojem, že mu zdánlivě nelze nic vytknout. Dokud se odvážná reportérka školních novin (Geraldine Viswanathanová) nezačne prokousávat finančními výkazy a odhalovat zpronevěru gigantických rozměrů. Frank se však za žádnou cenu nehodlá vzdát a začne nevybíravým způsobem zametat všechny stopy. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja som s "Bad Education" veľmi spokojný. Myslím si, že ide o dobre napísaný film s dobrými postavami a malo to aj dosť dobrý spád. Hugh Jackman je tu vo vysoko charizmatickej role a človek je prekvapený z toho, čo všetko sa dozvie a ako to s ním vlastne reálne funguje. To sebavedomie a zanietenosť pre školu boli skutočne fascinujúce. A verím tomu, že taký človek by aj na mňa urobil dojem a zalepil mi oči. Pam možno nemá v sebe až toľko charizmy, no takisto je veľmi fascinujúce ju sledovať. Myslím si, že tu mala niekoľko skvelých momentiek, pričom najlepšia je pre mňa keď príde domov po všetkých tých problémoch a syn ju pozdraví: "Hi Ma". Úplne suverénne to urobí a jej reakcia je skutočne adekvátna. Skvelá je ale aj momentka, kedy Rachel premýšľa čo reálne v tejto situácii má urobiť. Pretože si je veľmi dobre vedomá, že to všetko zmetie so sebou aj ďalších ľudí. Je to zaujímavý príbeh, dobre spracovaný a s kvalitnými hercami. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: A- ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé sledovat další problém Ameriky, tentokrát v americkém školství. Kdo ví, jaké peníze se ještě zpronevěřují nebo tajně kradou teď, že? Ale myslím, že to byla hodně velká facka pro aduditory, aby si kontrolovaly všechno, i od lidí, kteřé mají rádi nebo je znají celý život. Herecky je to docela povedené, místy mi to přišlo zdlouhavější. Téma peněz mě moc nezajímá, ale navzdory tomu jsem se na to vydržela koukat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film o zvláštních finančních tocích v americkém školství mě až nečekaně bavil. Nebylo to sice nic strhujícího nebo úžasného, ale podle mě to nebylo vůbec špatné. Největším překvapením byl pro mě výkon Hugha Jackmana, který už mi několikrát předvedl poněkud prkenný výraz, tentokrát filmu zajistil čtvrtou hvězdičku. Ale aby příliš nezpychl, musím dodat, že mu v tom velice pomohla Allison Janney, ta mě ale baví pokaždé. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Bad Education sa zo zaciatku javi ako nudny film,ale to je len zdanie,ono sa to neskor pekne rozbehne a zacinaju na povrch vychadzat skutocnosti,ktore by nikto necakal a pravda sa ukaze,Hugh Jackman posobi sice unavene aj staro,ale podava kvalitny herecky vykon,mimochodom komedia to nie je ani zdaleka a inspirovane je to skutocnymi udalostami,takze mna to oslovilo...:-) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevtipnej film, a i přes to k filmu někdo napsal komedie do popisku.Nechápu.Přece píšeš něco až po tom, když to vidíš, ne.K filmu mě samozřejmě přilákal Hugh Jackman, ale kdybych věděl, co uvidim, vyseru se na to.Navíc se stává modním hitem filmů všude cpát gaye nebo lesby, jako že je to vlastně úplně normální.Ale když koupíte dvě stejný kliky ke dveřím, tak at´ se s tím rvete jak chcete třeba tejden,nic s tim nenaděláte.Když tak přemýšlím, ani nevim co nás ve filmech ještě čeká za úlitby.10%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jackman počas filmovania spolupracoval s koučom dialektov Jess Platt, s ktorým spolupracuje už vyše 20 rokov. (Real Tom Hardy)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v New Yorku a na Long Islande. (MikaelSVK)

Související novinky

Ryan Gosling jako vlkodlak?

Ryan Gosling jako vlkodlak?

30.05.2020

Studio Universal pokračuje v oživování svých klasických monster, a další na řadě je podle všeho Vlkodlak. V nové verzi by si pak hlavní roli mohl zahrát Ryan Gosling (Drive, Blade Runner 2049).… (více)

Reklama

Reklama