Reklama

Reklama

Stáří není pro sraby

  • Česko Plavčík (pracovní název) (více)
Česko, 2022, 85 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Máte sny? Nějaká nesplněná přání? Parta důchodců si je vyrazila na výlet splnit a vzpomíná na svá mladá léta brigádničení v obecních lázních. Kňoura (Jiří Krampol), Josefa (Rudolf Hrušínský ml.), Janatu (Luděk Sobota), Kačera (Jan Přeučil) a vnuka Tomáše (Robert Cejnar) čeká výlet, na který nezapomenou. Let vrtulníkem, spaní pod širákem, večeře v nóbl restauraci, závod s pilotem Formule 1, ale i zábava na kolotoči... Co byste si ještě v životě chtěli splnit? (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

5tipes odpad!

všechny recenze uživatele

Stáří není pro sraby, ale tenhle film ano. Fakt se na to nedívejte. Chudák Luděk Sobota i Přeučil, ty se alespoň snažili ze svých postav něco vykřesat, ale ostatní jakoby věděli, že to nemá smysl. Chválím alespoň přítomnost pana Freje. Scénář, hudba, režie, střih i kamera na opravdu velmi slabé, až školácké úrovni. ()

VelkejViktor 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit, film u mě propadl. Těšil jsem se na setkání hereckých legend v jednom filmu po tak dlouhé době a na mnoho fórků, které budou mezi sebou střílet ze strany na stranu, to ale nenastalo. Do toho se tam každé 3 minuty spouštěla hudba, která se do snímku vůbec nehodila. Bohužel, lepší hodnocení dát nemůžu, ale abych něco vyzdvihl, malá role Fittipaldiho byla povedená. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ten člověk má i svoje lepší chvíle (a tím nemyslím jenom jeho zmenšení objemu), ale pak to celé vždy zabije typickým Magnuskem. Ono když po vzoru pejska a kočičky naházíte do hrnce Jedlíky (r.2013), Školní výlet (r.2012) a nebo třeba Pamětnici (r.2009), tak výsledkem těžko bude pěti hvězdičkové menu. Tohle zase celé špatně. Filmařská úroveň týdenní kurz v časopise Květy. Tuctový příběh, špatně natočený a zahraný (zklamal mne především Luděk Sobota se svým klasickým „blbečkem“)…..ostatní profese jsou jenom odrazem v zrcadle svého režiséra. Pane Magnusku, vy jste určitě milí a lidský člověk a já vám svým způsobem i fandím…..tohle mi ale už prosím nedělejte……vždyť Jiří Krambol si už své Waterloo po česku zažil!!!!!! ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Samsung asi dost zaplatil. Telefon, televize, za je hodně okatá. Až úsměvně. Homo vztah je naprosto zbytečný, až je to možná výsměch toho jak je to dnes všude, těžko říct. Na černochy se naštěstí nedostalo. Pobavila urna tour, poznámka o bordelu mě fakt dostala, mockrát jsem se pobavil. Fittipaldi super. Herecká hitparáda, proti tomu se nedá moc namítat. Někteří herci by ještě rozhodně měli hrát, protože mají hodně co nabídnout. Film mě velmi potěšil, byť trapnost se občas standardně objevila. Ale jinak tenhle zvláštní druh humoru opravdu můžu. Zdejší takto nízké hodnocení nechápu, možná to prostě jen není film pro každého, za mě palec nahoru s doporučením. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Scénář, i když ne zrovna originalní, by nebyl zas tak zlej, stejně jako zhruba první půlka filmu, pak to ale začne bejt divný, přestane to bavit, a nakonec se to zesere úplně. Film je plnej herců a bohužel ještě plnější těch, co nikdy před kamerou nestáli nebo nedej bože promluvili, což nechává nemilou stopu na celým filmu, stejně jako všudepřítomnej PP. Jako by nestačily 4 bloky reklam, co tam nasere televize. 40%. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli ve filmu má dvojnásobný mistr světa Formule 1 Emerson Fittipaldi. Svou roli hrál pouhý den. (Zix.)
  • Premiérové uvedení na televizní stanici Prima sledovalo 705 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Všechna plněná přání během filmu, vyjma „hulení trávy“ a „spaní pod širákem“, byla skutečná. (ugugege)

Reklama

Reklama