Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, která si utahuje z kriminálek, jichž jsou dnes plné televizní obrazovky. Film využívá klišé kriminálního žánru, a tak se děj, který divák zná už z milionu žánrových snímků z policejního prostředí, stal podhoubím pro slovní humor a do absurdna gradující situace. Na scéně se objevuje major Prubner (David Novotný), jeho nová kolegyně Skálová (Hana Vagnerová) a detektivové Rorýs (Martin Pechlát) s Dymákem (Lukáš Příkazký). Jejich úkol od náčelníka kriminálky Drátka (Miroslav Táborský) je jasný – vyšetřit vraždu Starablažkové. Postupně kriminalisté vypátrají, že úspěšně vydírala, a proto se jí někdo zbavil. Ale mnoho stop nemají. Jen to, že jde o pomstu. Majoru Prubnerovi šlape navíc na paty jeho nadřízený plukovník Drátek, který mu dá na zjištění vraha jen týden – tedy sedm dní! Detektivní rámec je však základem pro vtipné scény a zdařilé herecké výkony. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (304)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Novotný dost zmírňuje následky mohutného držkopádu - jeho komediální dikce je tradičně naprosto perfektní. Jinak to moc dobře nešlape, nebo spíš šlape až moc. Po vzoru drebinovských a dalších crazykomedií se tu absurdní humor střílí ostošest a občas nějaká ta zbloudilá kulka lehounce rozvibruje bránici, takže jsem celkem bez potíží vydržel až do konce... nicméně opravdu jsem se nezasmál ani jednou. Nápaditost nic moc, fórky převážně slabší. Kvantita > kvalita (hodně). Vidět znovu? Díky, ne. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak ostatní, ale já jsem se znamenitě bavil. Totálně nacpané hláškami, gagy, referencemi....a navíc většinou velmi napáditými. Kolikrát mě u filmů napadají podobné gagy, jen nemám tu možnost je zfilmovat. :-) Parodie na kriminálky všeho druhu, ponejvíce na české kriminální seriály poslední doby (Andělé, Oddělení, Ostrava atd.). A hlavně funkční parodie. Navíc od půlky filmu díky absurditě zápletky jsem měl dojem, že sleduju další díl herní serie Polda. :-) "Nabídnu vám kafe?" :-D ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Novotný utápí dál svůj talent v příšerných sračkách. Někdo tady zmiňoval Byl jednou jeden polda. Zapomeňte, časy, kdy byl idiotský a natvrdlý humor vtipný v rukou českých tvůrců skončil s druhým dílem zmíněné série. Trapnost, křeč, stupidita a stud při každém pitvoření poměrně solidní herecké plejády. Chtělo se mi zvracet. Ubohost. 0%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po traileru jsem očekával extrémní průser,který půjde ve stopách Kameňáků (v tom "lepším" případě) a i když to tak plus mínus je,já jsem se překvapivě dobře bavil a po náročném dni mi tahle nenáročná a věru primitivní zábava sedla.Je tady vidět inspirace Bláznivými střelami a i když ne všechno se povedlo je to po dlouhé době česká komedie/parodie,kterou bych klidně časem viděl znova...60% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Šmídmajer nedostal zelenou pro další Kameňák, tak si natočil vlastní. Srovnání s geniální Bláznivou střelou je úplně mimo. Pokusy o vtip totiž nefungují ani samostatně a jednotlivé scény na sebe nenavazují. Smysl by dávalo rozdělit film na skeče a postupně je házet na Youtube, kde by to určitě něco vydělalo, protože v kinech muselo být pusto. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel také v prostorách Lékařské fakulty Univerzity Palackého. (dama2014)
  • Budova policejní stanice je ve skutečnosti Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci. (skudiblik)
  • Mezi závěrečnými titulky běží ještě jedna scéna. (SONY_)

Reklama

Reklama