Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to proces. Natočí se vtipný film, který přiláká lidi, vydělá si na sebe a k tomu ještě něco navíc. Pokud se nabízí prostor, musí zákonitě přijít pokračování, které tradičně využívá osvědčených způsobů svého předchůdce, ale málokdy se mu dokáže alespoň vyrovnat. Tolik už nevydělá, producenti truchlí, někteří diváci taky truchlí a trojka se rázně smete ze stolu. Jak říkám, je to proces… I přes tu poněkud větší obhroublost a dýchavičný konec s přepadením nepohlížím na Analyze That zas až tak kriticky, už kvůli výkonu B.Crystala, který se jako psychiatr, přesouvající se postupně na gauč pro vlastní pacienty, nebývale překonává. Takže váš poslední film, pane Viterelli? Zlomil jste mi srdce, Jelly! Zlomil jste mi srdce..! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Už je to dááávno, co jsem viděl jedničku, líbila se mi relativně, na dvojku jsem vzhledem ke zdejšímu hodnoceí neměl náladu, ale spletl jsem se. Smršť slovních a jiných gagů byla snad až na jedno hlušší místo neutuchající. Co si budeme povídat, největší zásluhu na tom mají Harold Ramis a Billy Crystal... ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Dvojka je prostě klasicky ušitá horkou jehlou, vrací se sice původní postavy, ale je to slabší. Analyze that má velké mezery ve scénáři - kde vzali jeřáb? Na natáčení se o něm jen zmiňují ; zrovna v místě přepadení se natáčí scéna seriálu ; kurátor se nezajímá o propuštěného vězně. Ačkoliv se De Niro i Crystal snaží, je to horší než minule. Komerční propadák Ramise. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Druhý díl trpí nachlup stejným neduhem jako jeho předchůdce. Sledovat vyměklého mafiána Paula Vittiho v božském podání Roberta De Nira, který skvěle paroduje své nejznámější pózy drsných mafiánů, znamená zmítat se v jednom nekončícím humorném opojení. Jenže ve chvíli, kdy se ke slovu dostane vážnější rovina (soupeření italských rodin o moc), začne to Ramisovi podezřele skřípat, protože je jasné, že v těchto vodách moc jistoty nepobírá. Dojezd je tak podprůměrným snažením o kombinaci akce, vtipu a nějaké té in pointy, který celé předchozí snažení táhne s sebou dolů do vod obyčejné průměrnosti. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je značne horšie ako jednička. A sám De Niro aj keď sa snažil zázraky robiť nedokáže. Zo začiatku je film vtipný, hlavne De Nirove príznaky zbláznenia stoja zato, ale postupne to upadá až do podpriemeru. Hlavne je film plný zbytočných a mätúcich scén, napr. načo tam tvorcovia miešali natáčanie seriálu Little Ceasar je mi záhodou. Totálne ma to nebavilo a nudilo...Začiatko dobrý, inak bieda...35% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama