Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně zbrklé a uspěchané. Z právničky se stane Hulkyně doslova ze sekundy na sekundu a o patnáctisekundové záporačce se radši ani nevyjadřuju. Celé to kvůli krátké stopáži působí spíš jako minikomiks na poslední stránce novin (skeče s Garfieldem např.), než nějaký plnohodnotný seriál. Hlavní hrdinka navíc nějakou pokoru nebo úctu zrovna dvakrát nepobrala, všechno zpochybňuje, Hulka zesměšňuje. Zatím fail. Trefný rozbor udělal uživatel Th3T3mpt3r . ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je celkem vtipné, že Tatiana Maslany vypadá jako Hulk lépe než v civilní podobě. Co mi přišlo dost na vodě (byť to v principu odpovídá předloze) je přenos vlastností Bruce na druhou osobu. Nějak moc na pohodu… se divím, že těch Hulků už neběhá po světě víc. Dál ta stopáž. Proč to tvá jen 1/2 hodiny? Považuji to za dost jasný signál, že scénář je ušitý horkou jehlou a nevěří si. Za mě má jediné plus významný výskyt Marka Ruffala (nemá ani zdaleka jen malou epizodní roličku). Uvidíme co dál (aka “Kapitán Amerika šu**!”). Pozn.: jsem asi moc hodný (nebo 15ti letá holka), protože Matrix to trefil dokonale :). ()

Reklama

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná první epizoda. Dostal jsem tak nějak to co jsem čekal, nic na víc, ale ani nic co by mi tam vyloženě vadilo. Origin ve smyslu získání schopností za mě celkem nezajímavý a rychlý, ale to zase vyvažuje srovnání se s schopnostmi, čemuž se věnuje celá epizoda podpořená úžasnou chemií mezi Jen a bratrancem Brucem. Navíc je na konci naprosto geniální potitlukovka, která je vtipná nejen v originále, ale dokonce i v českém dabingu. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zelená naštvaná žena dorazila ukázat své bicáky..💪🏻🟢 Na první díl dobrý; z nových serialových projektů, to spolu s MoonKnightem opravdu funguje jako origin příběh.  Když se smíříte s faktem, že Hulk už není zuřící monstrum, ale ťunťa vtipkující medvídek a s tím, že nám Disney servíruje další ženskou postavu, která má stejné schopnosti, ale zkrátka musí bejt silnější než muž, bez budování nebo logického vysvětlení, tak se to dá shlédnout, protože to naštěstí šlape mírně na brzdu dočasným nesoužitím hlavní hrdinky se schopnostma.. Takže - má to potenciál být příjemným, ničím výjimečným přízemnějším seriálem ze stáje MCU, když to tradičně nesklouzne k záchraně světa/vesmíru (což se určitě stane, když se zmínilo zneužití krve).. Hlavní hrdinka je sympoška, postavu umí prodat a sama za sebe funguje dobře.. S příjemnými odkazy na předEndgame éru, dávám tomuto startu spoko 7/10 a standartní 3* ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle hloupý a nesmyslný origin postavy jsem ještě neviděl. Oni mají deset dílů, aby si s tím pohráli, ale nacpou vše do prvních deseti minut. Postava, která se nemá co učit od Hulka, její jakýkoliv emocionální vývoj je hned vyhozen do koše hned v prvním díle, protože postava She-Hulk je samozřejmě do první minuty ve všech směrech dokonalá, silnější, naprosto smířená se svým osudem a žádnou vnitřní proměnou neprochází. Co nám tato postava může dát? A jak se o ni můžeme zajímat, když si vším projde během patnácti minut a je s tím naprosto v pohodě? Samozřejmě nechybí nakopat zadek zkušenému Hulkovi hned v prvních minutách, protože samozřejmě The Force is Female. Tohle bylo fakt špatný. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)
  • V komiksech se kombinace Bruce Bannera a Hulka označuje jako Professor Hulk. MCU místo toho používá označení Smart Hulk (Chytrý Hulk). (spacemaster)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno