Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš než průšvih, jde spíš o nedorozumění. Cílovka Hulkyně jsou děvčata 10-15 let, takže není důvod se rozčilovat. Ani kvůli tomu, že J. Gao nemá smysl pro chytrý humor, ani kvůli CGI made in Thaiwan. Hulka vypadá spíš jako Fiona 2.0...Maslany by byla v hrané verzi dokonalá. Soudit po první epizodě možná není fér, ale pokud je teď pravidlem, že cokoliv o ženách, musí tvořit zase ženy, tak zatím to vypadá dost smutně. Těch zpackaných projektů, už je hodně. Ten materiál má velký potenciál a zatím je to jen nuda. Nic víc, než co bylo v traileru, tam nenajdete. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle hloupý a nesmyslný origin postavy jsem ještě neviděl. Oni mají deset dílů, aby si s tím pohráli, ale nacpou vše do prvních deseti minut. Postava, která se nemá co učit od Hulka, její jakýkoliv emocionální vývoj je hned vyhozen do koše hned v prvním díle, protože postava She-Hulk je samozřejmě do první minuty ve všech směrech dokonalá, silnější, naprosto smířená se svým osudem a žádnou vnitřní proměnou neprochází. Co nám tato postava může dát? A jak se o ni můžeme zajímat, když si vším projde během patnácti minut a je s tím naprosto v pohodě? Samozřejmě nechybí nakopat zadek zkušenému Hulkovi hned v prvních minutách, protože samozřejmě The Force is Female. Tohle bylo fakt špatný. ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nebylo to špatný... pilot to má vždycky těžký, ale věřim tomu. Ještě se neukázala žádná pořádná zápletka, padouch, o čem to vlastně bude, prostě jen "jak She Hulk vlastně vznikla" ve 20 minutách... origin a pak už doufám, že se to rozjede :) Jo a CGI sem tam trochu pokulhává, ale pro člověka, co vyrostl na VHSkách je tohle ještě dobrý :D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jennifer a Hulk jedou kamsi na výlet po cestě, ale narazí do Sakaarské lodi (kde se tam vzala a co tam dělala? možná na to někdy odpoví) a mají nehodu.  Tím se spojí Hulkova krev s Jennifer a vznikne z ní She Hulk. Nelíbí se mě , že z ní dělají více silnější postavu než z Hulka , když to porovnám třeba s Jane a Thorem v zatím posledním Thorovi tak ho tam tak neurážely jak tady ona Hulka.  Jinak zatím moc hodnotit toho nelze máme tu jakousi záporačku co je zde zhruba 5 minut a dostane hned na prdel podle ohlasů zde má být více záporáků tak, že očekávám, že se už o ní nic nedozvíme . 60 procent slušný rozjezd to měla , ale i Ms Marvel a vznikl z toho sajrajt. Potitulková scéna o hovně očekávám, že takové budou všechny. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)

Reklama

Reklama