Reklama

Reklama

Americký vlkodlak v Paříži

  • Velká Británie An American Werewolf in Paris (více)

Obsahy(1)

Tři mladí Američané, kteří cestují po světě a hledají dobrodružství, sedí na špičce Eiffelovky v Paříži. Andy, Brad a Chris sem přišli na piknik, popít víno a zaskákat si bungee jumping. Kde se vzala, tu se vzala, najednou se tam objevila také krásná Serafine, kterou naopak život omrzel. Skočila dolů a doufala, že tím všechno skončí. Andy ji zachránil, ale ona zmizela. Začal ji hledat a tím udělal první krok do pekla, které se otervírá každým úplňkem. Vlkodlak vyrazil z klece! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal hvězdičky dvě, ale nakonec jsem se rozhodl pro tři, jelikož to místy byla fakt neskutečná sranda. Nejvíce mne pobavily zombie, když se ta blondýna snažila zapískat, tak jsem se smíchy válel po podlaze. Nicméně, trochu bych přehodil zdejší žánry, mělo by to být Komedie/Horor/Romantický, poněvadž ona je to převážně komedie. Černá, krvavá, ale pořád komedie. Co se týče technického zpracování, vlkodlaci byli skutečně příšerní, proměnu ve vlkodlaka jsem neviděl žádnou a to jsem ji očekával, po tom co jsem slyšel o Vlkodlakovi v Londýně (neviděl jsem ho). I to pozadí a kulisy filmu se mi moc nelíbily, bylo to takové hodně laciné a hloupé, stejně jako celé finále, to měli páni tvůrci provést jinak. Herecky to také není žádná báseň, z takových 60% mi herci připadli jako amatéři. Na druhou stranu, Serafine byla celkem sexy, takový ten prototyp nevinné dívenky (dle vzhledu). Také musím říct, že má parádní metodu na uklidnění, ta by se měla aplikovat všude:) Nuže Americký vlkodlak v Paříži je jako horor nefunkční, ale jako komedie, převážně pro diváky hororů ujde, podíváním rozhodně nic nezkazíte. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tahle slabomyslnost má být volný pokračovaní Amerického vlkodlaka v Londýně, ale každopádně to bylo ještě horší. Parta amerických výrostků si vyrazila do Evropy - zřejmě vohýbat zdejší hloupý puberťačky a pořádat seskoky z Eifellovky - což byla naprosto reálná akce, u které mě akorát tak napadla písnička z jednoho pořadu pro děti: "Andy a Kip zas do neznáma letí..." Prostě vlkodlaci v Paříži jsou úplně jiná liga - pořádají vlastní párty, na kterou si pozvou svoje oběti, pobíhají po městě, už se nepřeměňují jen za úplňku, protože mají sérum, s kterým se můžou proměnit kdykoli a chtějí snad mít svoji kolonii a vyčistit svět od běžných lidí. Pokud chce být vlkodlak zase člověkem, musí najít vlkodlaka, kterej ho kousnul, zabít ho a sníst jeho srdce. Naštěstí se dají zabít úplně normálně jako běžní lidé. A jejich oběti chodí po světě a nenajdou klid, dokud neumře ten vlkodlak, kterej ho zabil...panebože, proč?! Kdyby tohle byl jen čistej horor, možná to mohla být průměrná blbost. Ale když se z toho snaží dělat komedii, která je možná vtipná jen pro dobovou mládež, je z toho akorát hodně podprůměrná sračka. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nemôžme byť na tento počin príliš kritickí za triky, lebo vznikol v dobe, keď CGI ešte len pomaly napredovalo a skôr bolo doménou vysokorozpočtových snímkov. Tu sa rozhodli experimentovať a okrem klasických masiek vsadili na CGI a napriek tomu, že to nebolo najlepšie, na svoju dobu to ušlo. Film som si zhliadol po dlhých 23 rokoch v noci pred týmto komentárom a je pozerateľný stále. Samozrejme treba pristúpiť aj na kombináciu určitého humoru, ktorý ale pre tých, ktorý poznajú Amerického vlkodlaka v Londýne, nie je žiadnou novinkou. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Spise nez pokracovani jde o variaci na pribeh Americkeho vlkodlaka v Londyne. Bohuzel jsme o 16 let dal, takze horror prakticky ustupuje a zustava skoro jen komedie, byt misty hodne cerna. Jestlize puvodni film mel uzasne triky tak parizsky vlkodlak je digitalni a to tak ze hnusne. Sice je to porad sranda, ale bohuzel jen sranda. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Strašlivá pitomost. Tenhle horor může sloužit jako ukázka toho, co bylo v hororovém žánru v druhé půlce posledního desetiletí špatně. Jednička - Londýn - i přes spoustu černého humoru nabízela zajímavý příběh a nefalšovanou napínavou atmosféru, Stupidně klišovatá Paříž nemá šanci - je to prostě příšerná puberťácká komedie s pár hezouny a roztomilou blondýnkou o vlkodlacích s hrůznými CGI efekty, které v té době vypadaly hůř než počítačová hra. Ten humor je opravdu na zabití, ale ne vlkodlaka, ale tvůrců. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Cameo: režisér Anthony Waller si střihl strojvůdce metra. (Stocki)
  • Film se natáčel od 18.června 1996. (Stocki)

Reklama

Reklama