Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemáte konvenčnější zbraně ??" ;) Jirka Krytinář nejdřív ztratil ucpávky do uší, následně přišel o život a já u tohohle sequelu málem přišel o rozum.. Druhé Kvílení, které rovněž zkouší vykrádat famózní původní Rituál, vlastně platí za takový vlkodlačí Hostel po Česku.. Zajímavá paralela, příšerný film !! Alespoň však bizarní raritka pro fanoušky žánru.. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie môjho obľúbeného Howlingu, nesúce podnázov Stirba - Werewolf Bitch (v našich zemepisných šírkach vtipne preložený ako Tvoja sestra je vlkolak) je v porovnaní so skvelým prvým Kvílením kdesi úplne inde... Pokles kvality je citeľný po všetkých stránkach, kým Danteho Howling z roku 1981 sa napríklad mohol pýšiť pozoruhodnými špeciálnymi efektami a maskami, na ktorých pracoval skutočný majster tohto fachu Rick Baker, vzhľad vlkodlakov z Morovho sequelu sa pohybuje kdesi medzi Planétou opíc a človekom neandertálskym a hoci snaha tvorcov občas pritvrdiť je možno sympatická, ako celok Howling 2 za veľa nestojí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhá časť horrorovej werewolf série "Howling" nesie podtitul "Tvoja sestra je vlkodlak". Natočili ju v roku 1985, štyri roky po premiere úvodného filmu. Pokračovanie naň volne nadväzuje, avšak kvalitatívne viditeľne zaostáva. Na režisérsku stoličku už neusadol talentovaný Joe Dante. Réžie sa chopil akýsi babrák Philippe Mora. I scenár je len jedna obrovská hlúposť. Navyše to celé pôsobí desne lacno. Zrejme preto, že značnú časť rozpočtu minuli na honorár pre Christophera Lee, ktorý nejakým nedorozumením prijal úlohu v tomto hlboko podpriemernom snímku. * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V Česku po česky nakrúcaná rumunská Transylvánia a jej stredoveká béčkovo mystická atmosféra je super, i ten tupý dej a Stirba, vlkodlačia kurva. Len ten scenár plný nudy a vaty. Viac akcie, menej blabla a bolo by o zábavu postarané. Takto je to len trpké pomyslenie na to, aká krásna kravina to mohla byť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Jediný film zo série, ktorý nadväzuje na udalosti z pôvodnej snímky. (beso74)
  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)

Reklama

Reklama