Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kdo by odolal. Vlkodlaci, kozy, Christopher Lee, zábavná vybíjená českých herců Asterovou počínaje Krytinářem konče, Valerie Kaplanová měnící se v Sybil Danning, laciné triky, tupý scénář, ale taky nezapomenutelná vlkodlačí babka s nůší. V osmdesátých letech to za železnou oponou působilo jako rarita, kterou člověk prostě musel vidět, dnes už je to jen taková ultralevná a nudná béčková pitomost. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Druhá část série přímo navazuje na první, akorát se děj přesouvá do temné země Transylvánie, což je ve skutečnosti temné komunistické Československo. A česká stopa je zde více než výrazná jak v exteriérech a interiérech - pražský orloj a Č. Krumlov vedou, tak i co se týká herců a filmového štábu. Výborný je přesah do fantasy, kdy část se odehrává na hradě a jeden má pocit, že jde o takový ten fantazijní bezčasý středověk. Noční hřbitov, kostnice a skvělé hradní interiéry plné svící. Ch. Lee je jak jinak jedinečný, jen jsem každou chvíli čekal, že mu vyjedou špičáky. Nechybí nahota, vlkodlačí švédská trojka, vystřelené oči v doprovodu rubínových fontán a potyčka s vlkodlaky v lese. Pěkná kamera, dobrá hudba, škoda, že nevybrali nějakou echt gotickou kapelu, ale budiž - každopádně takové XIII. století teprve čekalo na přerod, páč v roce 1985 vznikla kapela HNF. Dávné hodnocení zvedám o jednu hvězdu, páč jsem si film tentokrát více užil, všechno české mi dělalo neobyčejně dobře, a při srovnání, co vzniká v posledních letech, mě tohle prostě bavilo. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

V temné zemi vprostřed Evropy, kde výstředně oděné domorodé obyvatelstvo neustále tančí v ulicích na divé tóny houslí, hraje loutkové divadlo a vykořisťuje osoby s výškovým handicapem, žijí nadržené sovy (a výzvou k páření je tedy houknutí), sídlí též střídavě chlupaté a střídavě oholené ZLO v podobě plavovlasé královny vlkodlaků Stirby. Tu se vydává zlikvidovat Drac...lovec zrůd Stefan a dva naprosto zmatení & hrůzně nezahraní mladí amerikánští lidé (ona je hnusná, on je tzv. Mistr jedné minuty) a za použití brokovnic, zahnutých obřadních dýk a sekerníků v kněžském hávu vyorávají mezi místní populací, jež dosud neobjevila taje depilace, brázdu krve, smíchu i paniky. Jeden z filmů, kde je takřka každý moment Trololo, včetně závěrečných titulků, které jsou naprosto ultimátní. Jako bonus se zde rodáci z temné země mohou pokochat známými místy i ksichty v nejspíš doposud neviděných situacích. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tohle se musí prostě vidět. Film u kterýho nejde odhadnout, jestli se tvůrcům vymkl z rukou nebo jde o zcela vážně míněnou švandu. Každopádně legračně špatný, ale i tak zvláštním způsobem chytlavý, se skvělým soundtrackem a totálně úchylnou střihovou skladbou. To, proč po týhle katastrofě dostal Philippe Mora i režii dalšího dílu, je mimo mý chápání. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No psycho=Christopher Lee bojuje spolu s Kritinářem (z protivlkodlačího odboje) v transilvánské vesničce (ve které mají staroměstský orloj) proti vlkodlačí královně,která má kozy čtyřky,blábolí nějáké sračkoidní zaklínadla a věčně šoustá s vybranýma vlkodlakama..evidentně mezi vybrané ale nepatří mladičký Jan Kraus,který je z toho taktrochu naddržený..:D :D...Všechno se to odehrává v hrozné nudě s občasnýma zajímavýma chvilkama plných zajímavých střihů a scén z ultraundrgroudového klubu ve kterém hraje kapelka s docela dobrým zvukem....tři hvězdy nejsou tak úplně zasloužené ale za Leeho,českotransilvánské reálie a pár důvodům k dobrému smíchu to tu prdnu :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Jedného z punkerov v komparze si zahral aj spevák skupiny Plexis Petr Hošek. (Jello Biafra)
  • Christopher Lee uviedol ako dôvod, prečo si zahral v tomto filme, fakt, že si pred tým ešte nikdy neúčinkoval v snímke o vlkolakoch. (beso74)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)

Reklama

Reklama