Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žádnou revoluci nebo hlubší myšlenku (jako třeba tolikrát zmiňovaná kritika sociálních sítí a jejích uživatelů) Clickbait nepřináší.Nebo možná trochu ano,ale opravdu jen zlehka.Co každopádně přináší je povedený krimi thriller,který se podobně jako nedávný Innocent vyžívá v dávkování informací.Navíc si velmi solidně hraje s divákovým vnímáním a jeho pohledem na jednotlivé situace,které ne vždy jsou takové jak v danou chvíli vypadají (tady to je možná ten zdvižený prst,který upozorňuje,že není radno věřit všemu).Osobně sem si už někdy během pátého dílu poskládal dohromady co se stalo a kdo za tím stojí a ještě na konci sedmého mě tvůrci utvrzovali v tom,že sem měl pravdu,nicméně v poslední epizodě se všechno otočilo vzhůru nohama a moje puzzle se rozpadlo na kousíčky.Ten konec a to proč se to všechno dělo je možná lehce přitažený za vlasy a překombinovaný,ale počítám,že se dějí i horší věci a úplně nereálné to také není.Tím spíše v dnešní digi době...80% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Do poslednej chvíľky budete podozrievať všetko a všetkých aby na konci ....poźor dramatická odmlka....to bol záhradník :) žartujem...súhlasím a uznávam, že osoba vinná je dômyselne a logicky skrytá a nenapadlo ma dívať sa tým smerom. Takže spokojnosť tak za 80 % a nespokojnosť, že je to už ako v manufaktúre kde to ide všetko ako z montážnej linky a problémom je, že z tej istej. Určite to ale stojí za pozretie a pre ľudí závislých na sociálnych sieťach aj ponaučenie, že sa o svoj život delíte s kadekým..... ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

Napínavá, divácky prístupná krimiséria. Konečne seriál, kde postavy sú normálni ľudia, celkovo je celé vyznenie také civilné a to považujem za plus. Seriál je výborne vymyslený a napísaný, každý diel je venovaný primárne inej postave, rovno zabité dve muchy, posúva sa príbeh vpred a je dosť času vykresliť poriadne každú postavu. Konečne kvalita aj na Netflixe. (8/10) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

I se spoilerem... Detektivní thriller ala Chris Carter...roztažený do 8 částí. Tipovat vinníka nemá smysl, protože v každem díle se děj a zápletka ubírá mírně jiným směrem a figurku vytáhnout až v závěru. Jinak každá z části není špatná, krásně ukazuje možnosti využití i zneužití informačních technologií a taky krásně ukazuje, že není radno věřit všemu, co je možné vidět nebo slyšet na internetech. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama