Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (2 133)

plakát

Kdo to klepe na moje dveře (1967) 

To byl Scorsese? Vypadalo to jako italský artový film. Ale přestože to nebylo italské, ale americké, bylo to povedené. 75%.

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

Ještě mám v originále na videokazetě VHS. Po letech jsem to znovu zkouknul a váhal jsem, zda 4 nebo 5* a nakonec přece dám 5. Prostě bezva začátek, pak to trochu polevilo, ale konec zase super. A skvělá muzika ten film prostě vytáhne ještě výš.

plakát

My se nehněváme (1966) 

Trochu bláznivá a ujetá komedie, ale ne až tak špatná. Odpočinková podívaná a nebojím se dát 4*, i když je to trochu na hraně při 70%.

plakát

U mě dobrý (2008) 

Tak toto byl opravdu hodně nepovedený film. 2/3 koukám, vo co go - nuda, trapné. Herecké výkony mnohé skoro ubohé, nepřesvědčivé, neuvěřitelné. Celý film tak trochu zachraňuje až závěrečná akce a Polívka, který ještě drží úroveň. Díky tomu dám při 50% 3*.

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Průměrný film po všech stránkách. To že je horor? Spíš nuda. 55%.

plakát

Kozoroh 1 (1977) 

I po tolika letech se jedná stále o výborný film, který má atmosféru, napětí, sem tam je oživen i trochou humoru, má povedenou hudbu. Pravda je, že několik věcí bylo trochu ošizeno, odfláknuto, ale není to nic zásadního. 80%.

plakát

Člověk ze železa (1981) 

Dokážu si představit, že film v době uvedení byl v Polsku celkem bomba a že snad i dnes u Poláků má stále nostalgický úspěch. Mě bohužel úplně neoslovil. Představitel hlavní role mi není sympatický. Na druhou stranu bylo pěkně naznačeno, jací jsou Poláci notorici. A závěrečná píseň moc silná - takový polský Kryl. 65%.

plakát

Zelený led (1981) 

Kdysi za komoušů to byl u nás oblíbený film a jako kluk jsem ho viděl a stále si ho pamatoval jako nadprůměrný. A kupodivu se po letech ukázalo, že ten film je fakt dobrý. 75%.

plakát

Čtvrtý protokol (1987) 

Dobře odvedená práce - herců, režie a taky hudba je slušná. 70-75%.