Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (248)

plakát

Redeeming Love (2022) 

Začátek začíná, jako nesmysl, ale budiž. Pěkná kamara musím uznat, Country tu já rád. Farmáš chodí vyhazovat prachy za štetku, co si chce vzít a jen si s ní povídá a ona ho odmítá... No není nad to, jak si sehant ženu nešlo by to ještě více hůře ? Ona kráva vypatlaná, co už má vyšukanej mozek. Jasně nachala se napálti a skončila v nevěstinci. A krásný tuze kársný farmšá jí chce zachránit. Mmt naivní vydlabaný panic.... Noooo, ale ten jeho celibát nemít s ní sex to je husté :D

plakát

Příchozí (2016) 

Upřímně nevím, jak to mám hodnotit, protože ta hudba je legendární.. Jinak film mi přišel celkem nudnej. Trochu napětí, 1% akce a jinak kecy a kecy.... Český dabing + hvězda.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Dobře  začátek se mi nelíbí vyhořelej Cage ochlasta. Možná to kazí ten český dabing. Malej plus je za ty malé prsa pyramidové. Takže film, co je brutálně nadhonocený a dneska by skončil, jako žumpa, protože dříve slova žumpa byla tabu. Znásilnění je hrozná věc kord hromadné a ještě ke všemu, když zákony nefungují a nebo jsou směšné tresty.

plakát

Nepřátelská zóna (2017) 

Děláš si prdel ? Talibánci používají mozek... Vojáci, co jsou retardovaný... mají zneskodnit světlo, ale běhaji tam kolem nej xD a proste do světla nestreli... To je fakt komedie...Talibánci je totálne přechcali... Oni totálně nepripravení. Kvuli vrtulníku se nechají pozabíjet, proč ne. U Rusa bych to pochopil u Spanelu ? ... No nikdo nechce domu. Jako ušlo to až na ty kraviny nesmyslne.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) odpad!

Tak to je fakt sračka za poslední dobu. Hodně velká nepříjemná sračka, kde Adam Sendler je nejvíc zbytečný herec. Filmové dno i to dno má další a další dno. Náezv Kosmonaut z Čech to fakt musel někdo hodně přemýšlet... Tak dlouho jsem neviděl debilní film..Vozerte si, dejte si koks a budete na tom lepe.

plakát

Kód 8: Část 2 (2024) 

To je zloděj na hovno :D několikrát po sobě udělat hluk., nechat tazku svojí na místě činu.. No zadělal si na problémy tím, ze ukradl ty peníze. A když su myslí, že ojebal toho psa, tak s ním pes vytřel prdel.. Na konec to nebyl takový propadák, jak se to zdálo. jedničku si už moc nepamatuji.

plakát

Kilo Dva Bravo (2014) odpad!

Takže koukáme na amatéry, které nemají dostatečno materialu. Retardi nerozumí, ze dva vojaci bez nohou. Komedianti... Oni ví, ze tam maji miny, ale nemaji nic na jejich detekci ? :D Tak jsou to totalni loseři... Ty amíci jsou neskuteční retardi :D ... ale je dobře, že ze sebe dělaji šašky. Já nevím příjdu si, jak v mateřeské školce... To jsou branci, co vyšli ze školky a neví, co kdo má dělat.  Jako spíš než drama je o nervy, co je to tam za dementy... organizace v prdeli... ví, ze tam jsou miny, ale prostě nic...

plakát

Hranice odvahy (2020) odpad!

Pul hvezdy za skoro zmijovku. Nevím no.. Námět asi ok, ale jinak. Děti utikaji pred fasizmem. Dementní Němci... 71% asi jen kvuli dětem... No nic... Dalíš film, který má uměle nadhonocené hodnocení. To není jen dementní, ale tragické...

plakát

Gernika (2016) odpad!

Absolutně jsem to nepobral. Kamera dobrá, herci dobří, ale scénář je, jako recept od Lády Hrusky