Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Gosford Park (2001) 

Ach! Nejenže tu hraje plejáda famózních britských herců, ale celý film navíc prostupuje typická tajemná atmosféra anglického šlechtického sídla. Příběh postupně odhaluje řadu nečekaných tajemství, a to jak mezi smetánkou, tak v řadách služebnictva. Kouzlo filmu dotváří dokonalý soundtrack! Pátá hvězdička Jeremymu Northamovi za skvostný herecký a pěvecký(!) výkon a jeho bratru Christopheru Northamovi za překrásnou hru na piano!

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) 

Ano, je to blbost, ale jako malá jsem to sledovala se zatajeným dechem. Navíc vzpomeňte si na ten dabing se ztišeným originálem v pozadí, to je přece rarita. :-D

plakát

Karamazovi (2008) 

Karamazovi jsou pro mě velmi silným filmem. Ač bydlím velký kus od Prahy, jsem velká příznivkyně Dejvického divadla a tento film mě opravdu dostal. Herecké výkony jsou vážně excelentní, hlavně Ivan Trojan, David Novotný, Radek Holub, Igor Chmela a Lenka Krobotová. Navíc herce skvěle doplňuje nádherná hudba a mystické prostředí ocelárny. Tato kombinace je podle mne ideální a film hodnotím 5 hvězdičkami...

plakát

Nebe nad Berlínem (1987) 

Opravdu krásný film. Při některých scénách mě až mrazilo, byla jsem jako omámená. Moc se mi líbily filosofické úvahy a myšlenky. Navíc opravdu charismatičtí herci... Zkrátka tento film je pro mě velkým zážitkem.

plakát

Václav (2007) 

Václav je podle mě velmi silný a krásný film. Vše je velmi citlivě zpracované, hádherná hudba J. P. Muchova a hlavně excelentní herecké výkony. Nejvíce mě dostal Ivan Trojan v hlavní roli, věřila jsem mu naprosto všechno a nejsilnější pro mne byla scéna ve vězení, když měl Václav vidiny a třásl se strachy. To mi až běhal mráz po zádech. Také paní Vašaryová v roli maminky byla úžasná. Takže Václavovi dávám bez váhání pět hvězdiček.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Moje z mnoha důvodů srdeční záležitost. :-) Skvělý napínavý seriál.

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Hráči se smrtí patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Otázka ,,Co je po smrti?" je velmi atraktivním tématem a Joel Schumacher se jej dle mého zhostil se ctí. Poselství filmu o ublížování a odpuštění mne hluboce zasáhlo a donutilo k zamyšlení. Film má zvláštní tajemnou atmosféru a nechybí ani špetka vtipných hlášek. Navíc hvězdné herecké obsazení. Hlavně Kiefer Sutherland a Kevin Bacon.