Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 485)

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Sice je to pořád ve stylu New Kids , a hlavně o tom letním zásunu. Nicméně až na pár drobností to rozhodně nevypadá jako amatérština , ale docela slušná zábava. Spokojenost . Příště bych poprosil jen o trochu míň fekáliií , blití a jiného vyměšování , Díky pane Pohl.

plakát

The Hexecutioners (2015) 

Na to , že to je Kanada , která je známá svou kvalitní filmografií asi jako Česko slušnými a nezkorumpovanými politiky. Tak tam přihodim 1 navíc.

plakát

Pro tvé dobro (2017) 

Po shlédnutí německé verze této super komedie jsem si říkal , že ta španělská by mohla být o trochu šťavnatější a přesně to se stalo . Tatíkové ve verzi Carlose Therona jsou zábavnější intrikáni.

plakát

Havěť (2023) 

Odsejpá to , pořád se tam něco děje a filmařina bych řekl , že to je docela slušná. Nicméně pane Vaníčku , když už jste půlku filmu doje..l tim naprosto otřesným hiphopem , proč jste třeba do té 2. půlky nenacpal nějaké ještě o trochu víc otravné techno ? Jinak takhle sympatické postavy , to už taky člověk dlouho neviděl.

plakát

Vinci (2004) 

O dost zábavnější než o rok starší dánské Ukrást Rembrandta . Příjemná krimikomedie o loupeži , které je naplánované dobře , ale trochu se zvrtne.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Paní Balcerová je fakt boží. M. Pechlát si svou roli taktéž užíval , což vlastně platí pro většinu zůčastněných herců. Jen mě Trošku mrzí , že pan Vejdělek začal jít Trošku cestou , za kterou asi brzo přestane být Trošku oblíbený.

plakát

Válka policajtů (2024) 

Perfektně zvládnutý objektivní náhled do divokých 90.  pod Tatrami.  Bez problému bych věřil , že to tam takhle opravdu vypadalo . Ta korupce a provázání mafie s establišmentem je ale opravdu tristní. Když si člověk pomyslí , že u nás to bylo jen o trochu míň násilné , a pak má mít člověk důvěru k nějakým institucím...

plakát

Konvoi (2023) 

Jak měl v titulkách prsty desade , je jasně , že to bude dost velká dráma.  A ano je to válečné drama o statečnosti a životních prioritách zasazené do roku 1942. Docela povedená záležitost.

plakát

Exhuma (2024) 

Na démona se musí s fištronem , síla nikomu moc nepomůže. To věděl už i EŠ.

plakát

Abigail (2024) 

Zdálo se mi to ? Nebo tam byla ke konci 1 postava úplně zbytečně navíc?