Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

petero 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa Herbert West nudil a oživoval si končatiny, tak som sa nudil aj ja. Načo znova oživovať mŕtvolu keď je aj tak jasné že vás napadne. Ešte béčkovejšie, no ešte viac nezáživnejšie. Keď oživené mŕtvoly od Yuznu tak RETURN OF THE LIVING DEAD III, to je rozhodne viac záživnejšia a viac sexy. Najlepšia scéna je so psom s ľudskou rukou namiesto nohy. Viac takýchto vtipných scén a bolo by dobre, takto je to len blbina bez čo i len minimálnej pointy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zde variace na frankensteina dostoupila větší jasnosti, což ale nijak neubírá na kvalitě. Postupné skládání ženského těla je docela záživné. Zpět jsou takřka všichni z prvního dílu, včetně dr. Hilla. Film svou kvalitou, dějem a provedením za předchozím snímkem nijak nezaostává, tu jednu hvězdičku ubírám jen za komediální pokusy - chodící prsty s okem, spojená ruka s nohou (škrtí a kope najednou) a okřídlená hlava dr. Hilla. Podobné věci tenhle film nemá vůbec zapotřebí. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Po vynikající démonické jedničce, kterou jsem dnes viděl poprvé (asi 4hodiny zpátky), mi přišel druhý díl trochu slabší. Jeffrey Combs je sice ještě lepší než v prvním díle a většina scén z filmu stojí právě na něm, film ovšem lepší než jednička není. Hafan neměl chybu, horší už byl netopýří Dr.Hill ;-). Celkově mi přišel konec druhého Re-Animátora trošičku přepálený (až moc hardcore) ;-). 7+/10* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne tak dokonalý jako první díl, ale pořád skvělá brutální záležitost s vynikajícím Combsem a hlavně ultra drsným doktorem Hillem, škoda jen, že nemá tolik prostoru jako v prvním díle, protože je zase lahůdkou filmu. Dál je tady opět skvělá práce s trikovejma možnostma tehdejší doby, kdy je z triků vyždímáno úplně maximum a když už to nejde, tak nastoupí skvělý snímání kamerou a střih, aby to nevypadalo trapně a k tomu všemu zůstala výborná hudba, prostě Yuzna rozhodně nezklamal ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Takých filmov ako je jednotka Re-Animatora je poskrovnu. Nevesta nie je zlá, akurát, že využíva pár (rozhodne nie všetky!) chytrých vecí z predchodcu a lepí z nich kolovrátkové (=stále dokolečka točí to isté) divadlo obskurných, ako ich doktore West len nazval - odvržkov. Odvržkov (to slovo sa mi tak páči, že ho pre istotu zopakujem), teda kadejakých prepojení údov, miestami nie nepodobných obrazom švajčiarskeho umelca HansRuediho Gigera, v ktorých fascinujúco spájal končatiny do samostatných entít. Motív hlavy nenávistného doktora je rozvinutý veľmi dobre, takpovediac do nadoblačných výšin. Takže fajn, ale zároveň súhlasím s Davidom´82, že: "kvalit jedničky nedosahuje ani v nejlepších momentech.". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama