Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dve krásne baby, parta sympatických chalanov a niekoľko lahodných scén, ktoré nešetria krvou, nápadmi a vtipmi. Som milo prekvapený, že niečo takéto vzniklo a ubehlo to mojej pozornosti. V zásade tradičná žánrovka, ktorá má obrovskú výhodu, že sa na nič nehrá. Preto aj zombie mačky som dokázal hravo prekúsnuť, pretože to do takejto vtákoviny patrí. Mám rád filmy, čo majú nadhľad ale zároveň nie sú prehnane citovo vydierajúce alebo scenáristicky hlúpe. Po Zombielande sa jedná o rovnako slušnú chuťovku. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Túto zombie komendiu proste milujem. Je presne táka ako má byt, v normálnom svete lúzri sú killeri zombies a tí čo sú akože pani, padnú ako prvý a jedno, že či si pán skaut alebo más dva metre, pôjdeš je na to zákon. Bavil som sa, sympatický herci, parádne masky a brilantne stavnate gore, viac si ani priať nemozem. Nemusím byt až tak mladý, aby sa mi tento film páčil i keď napríklad na diskotéke by film mohol ponuknut viac, tam sme toho veľa nevideli, kedže film sa sústredil na pár postav a ostatne mu bolo u riti a mne to bolo celkom jedno, bavil som sa.Takéto zombie srandicky ja rád, k smrti rád.. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na takový poklidný rodinný filmeček, ale záhy se to velice rychle změní. Nastupují nám zombíci a zvrtne se to ve fakt dobrou komedii. Já jsem se opravdu dobře pobavil, dost jsem se nasmál a to i u těch akčnějších a hororovějších scén. Také se mi líbilo, že se příběh věnoval teenagerům, Tye Sheridana už z pár filmů znám a je to sympatický herec. Potěšila také postava Logana Millera, především scéna s tou policistkou, co jí vykoukly kozy v tom plotě :-D A třešničkou celého filmu je nádherná Sarah Dumont. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Trošku překvapivě se jednalo o velice vtipnou zombie záležitost. Hlavní tři skautíci jsou šikulové a rozjíždí opravdu velkolepou jízdu. Ta ošklivá barmanka byla ve filmu snad i trošku navíc. Potěšila mě i minirolička Arnoldova antikoncepčního selhání, které prozatím kouzlu steroidů nepropadlo. Ideální kousek, pokud se zrovna poohlížíte po něčem příjemném a oddechovém. Vtípky jsou sice jednodušší, ale úderné. Slabší čtyři. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušně zrežirovaná zombie-komedie, která se mi dnes opravdu trefila přesně do noty. Svižná, někdy opravdu velmi, velmi vtipná a tak mi nezbývá nic jiného, než to zvednout na čtyři. Pokud chcete něco opravdu nenáročného, ale při tom hezky odsýpavajíciho, nezbývá mi, než tuhle taškařici vřele doporučit. A kdo nechce, může si pustit růžovku. To bude ještě daleko větší prdel. O tom vůbec nepochybuju. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama