Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

klima777 

všechny recenze uživatele

Vtipné. Milé. S vydařeným soundtrackem. Sir Richard Briers jako Hamish překvapil. Čtvrtou (v podstatě velmi protekční a neobjektivní) hvězdičku přidávám v rámci boje proti ageismu (a taky se mi zdejších 59 % zdá nespravedlivě málo; aneb: Tady nejni žádnej Brixton... a je to zatraceně škoda). We shall prevail! 3,5 krvavě rozesmáté bipperty-bopperty star. Bloody disgusting... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!" ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta spokojenost. Zacatek sice vypada jak light verze Ritchieovek s vcelku mizerne nacasovanejma forama, ale sem tam se necemu zasmat da, flashbacky jsou suprovy a herci sympataci. Ale po pulhodince se z toho vyklube solidne krvavej horor s tak stupidnim pribehem, az se clovek musi smat. Ono je to stejne spis horor mixnutej s cernou komedii. No a zaver je takovej narez, ze sem musel prihodit ctvrtou hvezdicku. K tomu slusny triky, fajn hudba a hlaskujici borec Ford. Klidne bych sel do druhyho dilu. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama