Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Klidně mě zlynčujte, ale pro mě je druhé pokračování Vrány zatím nejstravitelnějším dílem. V porovnání s dvojkou se jedná o masterpiece. Minimálně v první polovině film celkem funguje a dokáže diváka udržet. Jenže v poslední půl hodině se to celý rozsype jak domeček z karet a finále je už jeden velký průšvih, který nezachrání ani cukrkandlovej happy end. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa až o takú tragédiu, samozrejme, že sa len parazituje na pôvodnom nápade a film vpodstate nič nové do konceptu Vrany neprináša. Občas, ale zavanie dusná atmosféra, dočkáme sa zopár drsnejších scén a prekvapí i obsadenie Kirsten Dunst. Tak za 2,5*, ale na 4. časť už odvahu určite nenájdem. ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Tak po druhém filmu, který se "budiž" nějak držel (hlavně proto, že jen lacině kopíruje první film) , přichází třetí, který je naopak dost mimo. Oproti druhému filmu sice ubylo trochu debilit, ale.. atmosféra žádná, temnota není "temná", scénář žalostný, Mabius jako Vrána tragický a navíc to dost nudí. Do plusu jde snad jen Kirsten a menší gore. Možná i ten příběh, ale to zpracování stojí za pořádně velký exkrement. Šlo to udělat mnohem lépe. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování, které se vydalo trochu jinou cestou a minimálně do poloviny filmu to funguje. Finále mi bohužel přišlo příliš slabé a představitel mstitele je sice fajn v porovnání s Vincentem Perezem i Edwardem Furlongem (ale kdo by nebyl, že?:), v porovnání s Brandonem Lee však pořád silně ztrácí. Nicméně, pokud si potřebujete spravit chuť po nepovedené dvojce, směle do toho. 5/10 ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

No, tak trojočka sa mi teda viac páčila ako dvojka, konečne už nie gangy ale niečo iné, síce tento diel ani vo sne nemal na fakt perfektnú jednotku, u mňa teda trhol dvojku. Celkove sa mi táto séria páči, no ale nejdem ešte predbiehať, ešte by to štvoročku chcelo vidieť. A aby som nezabudol, hlavne, čo sa mi vážne vidí na tejto sérii je dobrá muzika. To v iných akčňákoch sú len samé koko... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno