Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (292)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Jeden za všechny, a všichni za MĚ.“ ----- Zapomeňte na Alexandra Dumase a jeho "Tři mušketýry“. S nimi má TAHLE verze pramálo společného. To se jen američtí kovbojové rozhodli ukázat Francii, jak se píšou dějiny. Bez okolků si navlékli dobové stejnokroje a zmužile se dali do díla. Našli i tací, kteří se ujali nelehkého úřadu soudce či šerifa. Jejich bohulibá mise se sice vyznačuje určitou dávkou neotesanosti, leč sebevědomí jim nechybí. A na čí straně stojí - to už rozhodněte sami. Slaboučké 3* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jeden za všechny a všichni ve jménu hollywoodského pozlátka. Dokážete-li se odprostit od faktu, že tohle má s Dumasovou předlohou společného opravdu velmi málo, tak se můžete i solidně bavit. Tato verze má totiž mnohem blíže k zábavným taškařicím pro celou rodinu v nevázaném stylu Pirátů z Karibiku, než-li k vážnému historickému dobrodružnému snímku. Berte jak je nebo nechte být. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi ani historická či politická nekorektnost, ani dějové a faktické nesmysly, ani onen klasický hollywoodský (zatuchlý) odér... co mi ale vadilo, bylo neustálé naprosto dementní myšlení, jednání i chování postav (bohužel zejména právě těch hlavních), stejně jako hodně mizerná choreografie šermířských soubojů... Na druhou stranu, to bylo většinu času celkem zábavný a kdyby to nemuselo za každou cenu být právě o mušketýrech, byla by to dobrá komedie... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nějak se nám ta filmová zpracování mušketýrů zvrhávají...a to máme ještě Muže Se Železnou Maskou:). Ale abychom nedštili jenom oheň a síru - klasicky výpravné, klasicky hvězdně obsazené (i když trochu mladě), klasicky líbivě muzikálně doprovázené (titulní píseň All For Love od Bryana Adamse, Stinga a Roda Stewarta, zbytek Michael Kamen), překvapivě vtipné... Ve své kategorii o trochu víc než průměr. ()

Carreen 

všechny recenze uživatele

Hrdinství, statečnost, vznešenost a "neboj můj synu, stojíme při tobě:Jeden za všechny všichni za jednoho.". Uf! Já vím, že to byla blbost, ale mě tohle vždycky tak citově dostává... V každém případě mě to přimělo si konečně přečíst Tři mušketýry. Dost jsem se divila;o) No ale aspoň ten film byla fakt super komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Gabrielle Anwar (královna Anna) byla v době natáčení filmu těhotná, proto její postava nosí volnější šaty. (viperblade)
  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)

Reklama

Reklama