Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Mk cr b28rez 2g4. Cohen opět světu ukazuje svůj komediální talent a dokazuje, že si umí udělat srandu snad ze všeho. Občas sice překračuje hranice vkusu, ale i tak jsem se u spousty scének rád zasmál. Ali G Indahouse je v podstatě samoúčelná blbinka, kombinující geniální gagy se záchodovým, někdy až trapným humorem, ale sranda byla. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ve své raperské reinkarnaci sice není tak úchvatný a strhující jako v Boratovi, ale přesto je tahle bravurní parodie na hip-hopová klišé skvěle ujetá a docela dost vtipná (i když pár hluchých míst se tu najde). Jen by tu nemuselo být tolik fekálního a prděcího humoru, když už ten sexuálního charakteru by vydal na tři jiné filmy. Ale o tom je prostě asi mainstreamový hip-hop:-) Vše ostatní je docela trefná satira... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Cohen je podľa mňa jeden z najlepších súčasných komikov a jeho filmy mám strašne rád. No práve táto jeho rola Aliho Gé má nikdy nejako nebavila. A tak je tento film zrejme tým najslabším článkom jeho tvorby, aj keď treba uznať, že v porovnaní s inými satirami je to stále nadpremer a niektoré scénky ma fakt bavili. Trošku ubrať tej sexuality a úchylnosti, hneď by to bolo o čosi lepšie. Ten vulgárny humor tomu proste nijako nepomohol... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £5miliónovTržby Celosvetovo $25,600,000Sacha Baron Cohen je fakt niečo, na Angličana fakt moc nadaný komik, vydarene zosmiešňujúci všetko čo mu príde do cesty, hlavne si berie na paškál Americký spôsob života v čom sa fakt moc vyžíva a príde rada aj na Matrixovú akciu, čo je, moc, moc, fajne. /80%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)

Reklama

Reklama