Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří Markovič sa prvýkrát tvárou v tvár stretáva s Ladislavom Hojerom. Môže mať vraždu na svedomí zakríknutý chlapec, ktorý vyzerá, že nevie napočítať do päť? A ako to, že si pri svojej prvej vražde počínal tak skúsene? (Voyo)

Recenze (44)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhém díle se Markovič potkává s Hojerem, který se přiznává. Tudíž místo detektivní práce, zločinů a hledání pachatele to tvůrci pojali trošku opačně, ale nejspíše asi tak, jak to doopravdy bylo. Takže vražda, následné hledání pachatele až ke jménu Hojer, což byl první díl a následný výslech a rekonstrukce, druhý díl. Vyšetřovatelé nejen, že mají pravého vraha, ale dozvědí se zásadní informaci. Ta vražda nebyla obyčejná vražda, ale poslední vražda, takže toho je více. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako Petr Uhlík?? Tvl..co to je za skvost??Neskutečný co předvádí!! Nepamatuji si..kdy jsem naposledy viděl takhle přesvědčivě hrát takhle složitou roli - asi Trojana ve Václavovi. On je slizkej..tajemnej ..úplně skvělej!! Normálně mi ho je i líto lidsky jak to vypráví i když je to vrah..je vidět že je nemocnej.. neuvěřitelně reálně to hraje a přenáší emoce skrze obrazovku.. přístup vyšetřovatele je více nežli kamarádsky.. tohle bude něco velkého:) tak další díl sem! 100% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl, který místy docela vyvažovali takové až humorné prvky u výslechu, kdy si tvůrci dovolili značné odlechčení v podobě různých grimas při časových skocích v rámci celonočních výslechů, okořeněné o super herectví Petra Uhlíka, který své postavě dodal takovou prostou naivitu, mixovanou ale s určitým typem úchylnosti až zvrácenosti, což bylo zas třeba vidět při scéně rekonstrukce vraždy, kdy málem zabil figurantku. Snad tady akademici nebudou zapomínat na seriál skoro rok starý, a příští rok toto dokážou ocenit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím smeknout klobouk před zcela neznámým Petrem Uhlíkem, který předvádí v roli psychopata zcela přesvědčivý a dechberoucí výkon. Je to fantazie a v Česku bych něco takového nečekal. Zde je rozhodně na místě nějaké ocenění. Jinak život napsal scénář docela dobře. Vyšetřování a výslechy jsou poměrně zajímavé a tento díl mě bavil výrazně více, než ten první. Trošku mě děsí pohled na to, že budou následovat ještě 4 epizody, protože si nedovedu představit o čem to ještě bude a trošku se bojím možných vatových vycpávek. [77 %] ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petr Uhlík hraje svého vraha naprosto dokonale. Tento díl se povedl vyvážením temné atmosféry a humoru včetně odlehčených scén. Ale pořád mi vadí, že se objeví na dvě minuty na začátku nějaký případ, pak se nic neděje, a pak se v posledních dvou minutách na konci rychle vyřeší. Více se mi líbil ten systém u 1. oddělení, že se sice jeden případ táhl celým seriálem, ale spíše na pozadí, a mezitím se řešil jiný případ, který byl v tom samém dílu i uzavřen. Na tyhlety 2-2 minutovky si prostě nějak nemůžu zvyknout, přijdou mi zbytečně stručné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama