Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (259)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když jsem hned na začátku Rodriguezova famózního opusu Planet Terror viděl tenhle geniální trailer, byl jsem na vrcholu svého béčkofilního a brakofilního blaha. Samozřejmě jsem se domníval, že se jedná o trailer na neexistující film a v duchu si říkal, jaká že je to škoda, že se něco takového opravdu nenatočí. A stalo se. Díky Bohu... tedy díky Roberte. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z toho kolotoče Grindhousu a Planety Terroru co Tarantino s Rodriguezem zplodili i když jsem ty dva hlavní filmy neviděl a ani nechci, pač ukázky stačili i když bych neměl řikat NE dokud nepřeskočím. Zde můžu hlavně říct, že tento trailer je nadupaný, zábavný a hlavně dobře akční tak jak to Rodriguez umí. Rozpumpovat diváka a držet ho v dobré náladě celou dobu. K tomu fantastický zabijácký Danny Trejo a není dále co dodat. Takže tu máme dva protiklady. Nechci vidět ty dva filmy a přitom se mi líbí tento trailer a pochybuju, že filmy nebudou na stejný způsob. I tak bych asi u filmů tak dlouho nedokázal vydržet jako u tohoto traileru. Je zábavný a krátký a to je hlavní. 75 % --- Yes brother...I mean...padre ! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zařadit fake trailery v projekci mezi dva Grindhousy byl chytrý (a osvěžující) tah, podtrhují totiž přesně ten typ nadsázky, narážek i nostalgického obdivu, o které se snaží i samotné filmy. Machete vypadá jako ještě nabušenější a při nejmenším stejně drsné Commando, před pár desítkami let by klidně mohlo být myšleno vážně a vzhledem k Planetě Teror vlastně možná i dnes. Je to ten druh balancování na hraně věrohodnosti a imitace, kdy divák zbystří a čeká na sebemenší náznak (dostane se na něj), jež by mu konečně napověděl, zda uvěřit, nebo si s úsměvem vydechnout. 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama