Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Jelikož film nejspíš nikdy nevznikne a tento profil připadá traileru tak hodnotim jej..Na první zhlédnuti na mě zapůsobil a je velká škoda, že nedostane celovečerní podobu. Kdyby si film zanechal jen poloviční kvalitu traileru, rozhodně by sklidil velký úspěch a určitě zaujal široké pole diváků. "They call him machete" "They just fuck with wrong Mexican!" " God has merci I don´t"------------o tři roky později. Hodnotil jsem film 5ti. Díky Rodriguezi! ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o profil video filmu, jenže ten nevznikne, protože projekt GRINDHOUSE neměl úspěch, a tak hodnotím trailer, pioněvadž ostatní fake-trailery z Tarantinova/Rodriguezova dvouprojektu zde mají svůj profil._____ Jinak upoutávce škodí to, co PLANETĚ TEROR - přiliš digitálních zásahů poškozujících vzhled "snímku", což vynahrazuje velká spousta eklektických pubertálních fórků. Jasně, že tohle má největší potenciál k tomu, aby se to natočilo, protože postava MAchete má svou historii, jenže pokud nej. scény v upoutávce jsou přebrané z DESPERADA, tak se zároveň i obávám... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama