Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

absoutely fun-fuckin-tastic... ked som to prvy krat videl smial som sa na plne hrdlo a plakal zaroven... macety velke ako pol chlapa, potoky krvi, "spravna zapletka" - co viac si clovek moze priat? jedine aby to malo viac ako 3 minuty.... bol by to uplne super oddychovy film pri ktorom clovek moze kludne vypnut ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze čtyř fiktivních trailerů z projektu Grindhouse o který se, stejně jako v případě Planety Teror, postaral Robert Rodriguez. Tomu stačilo obsadit do traileru Dannyho Treja a měl o zábavu postaráno, protože jestli umí někdo zahrát správně namíchnutého Mexikánce, tak je to právě Danny. A pokud se ještě jmenuje Machete, nosí stylovou vestu, za pasem má mačetu a na motorku si klidně namontuje gatling, tak je jasné, že žadný protivník nemá šanci a žadná žena mu nemůže odolat. K tomu přidejme Cheeche Marina a Jeffa Faheyho a máme tu zábavnou, akční jednohubku, která se Robertovi tak zalíbila, až z ní udělal regulérní celovečerák. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem se dozvěděla, že film bude někdy v srpnu. Ať už je srpen, kuááá. Na to se snad fakt do kina vydám. Danny je prostě borec! To je chlap jak má být. Toho se bojím i já. Ten by mě snad postavil do latě (zatím se to nikomu nedaří). A že tam bude hrát Lindsay Lohan! A jakou tam asi tak bude mít roli? Kozičky ven, dí(ě)vko! :-) A taky prej špek Seagal! Doufám, že vám Danny usekne hlavu jako prvním! Nebo natrhne prdel a tobě, Lohanko, i něco jinýho! Jeď Danny, jeď! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama