Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Aj keď pokračovanie už netočí Andrew Davis, Šerifovia sa mi ľúbia snáď miestami ešte viac. Utečenec hral trošku na dramatickejšiu notu (civilný Ford), no tu je to viac o akcii (zabijak Snipes). Tommy Lee Jones ma v zásobníku síce dosť nábojov, ale nedá sa to porovnať s počtom jeho hlášok. Rovnako ako u prvého filmu, tak aj tu je herecké obsadenie skvelé. Je to v podstate rovnaká šablónka ako prvý film, no tu sa viac hrá na akciu (nezabudnuteľná scéna v močiaroch), čo mne rozhodne vyhovovalo a to tempo filmu je tiež perfektné, rovnako ako skvelá hudba od Jerryho Goldsmitha. Slabšie ako jednotka, stále však napínavé a dobré. 85% - 4* ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč mají Šerifové tak nízké hodnocení. Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, co má hlavu a patu a hlavně překvapivé zvraty v ději. Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál charismatickýho nezničitelného policejního tvrďáka. Tyhle role na něj prostě sedí jako ulité. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Okořeněno o Snipese. Rozhodně doporučuji. ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, ale zas výrazně nepřekvapí... Jak už tu psal POMO, obsazení hlavního hrdiny se moc nepovedlo, Wesley Snipes není úplně extra výrazný a ani nevypadá jako několikanásobný vrah... Hodně se tento snímek podobá filmu "Uprchlík" ve kterém ztvárnil hlavní roli Harrison Ford... Musím říct, že Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál nezničitelného policejního tvrďáka, kterému dojde všechno naprosto v pohodě..! Film na mě zapůsobil tak abych dal 4 slabé *..! Rozhodně doporučuji více film "Uprchlík - 1993"..:) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský prefabrikát. Wesley Snipes s jehněčím výrazem „Byl jsem zneužit k tajné operaci“ mě hrozně štval a přál jsem mu aspoň 25 let natvrdo. Za naivitu a za to samoúčelné, rádoby dramatické slaňování po fasádě věžáku při instalaci kamery, kterou by normální člověk v klídku umístil v okně na parapet. Pěkná havárie letadla sice potěšila a propagátor pistolí značky Glock, policejní buldog Tomy Lee Jones odvedl svou práci dobře a jako kulomet na své podřízené chrlil záplavu (v reálu nesplnitelných) rozkazů, aby mu nevychladli, ale i tak - lehce zapomenutelný film. A zatímco Uprchlík opravdu prchal (a já s ním), tohle dílko se prostě jen mrcasí kolem a jen občas někam zbůhdarma popoběhne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film síce na niektorých miestach až príliš kopíruje veľkofilm 'The Fugitive' s Fordom, no mne tento snímok príde nemenej atraktívny! Hlavne Snipes v podaní zdrhajúceho, Tommy Lee ešte stále sympaticky stíha, pár podarených nápadov a veľmi kvalitná thrillerová línia. Na atraktívnosti filmu uberá hlavne jeho pretiahnutá stopáž. 80%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Filmári si preštudovali videá a fotografie leteckých nešťastí, aby videli, ako sa lietadlo pri havárii rozpadne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama