Reklama

Reklama

Pohlreichův souboj restaurací

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2023, 50 min

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich (moderátor), Martin Molnár

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci! V prvním dílu ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace U Jiskrů, nebo kutnohorská Na Pašince? V druhém dílu ho diváci svým doporučením poslali za italskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dejvická34 nebo hornojirčanská Di Nuovo? Ve třetím dílu ho diváci svým doporučením poslali za moderní českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace Sůl a Řepa nebo olomoucká Long Story Short? Ve čtvrtém dílu ho diváci svým doporučením poslali za americkou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dock House nebo poděbradská Obora? V pátém dílu ho diváci svým doporučením poslali za asijskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražský Dům u Dvou cibulí nebo Dian? V šestém dílu ho diváci svým doporučením poslali za zážitkovou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Salabka nebo táborský Mace? Kdo si vybojuje postup do dalšího kola? ... Ze základních kol postoupilo šest restaurací, jenže v napínavém semifinále se mohou utkat pouze čtyři. Které z nich se tedy nakonec postaví čelem náročnému semifinálovému úkolu – postavit během 24 hodin v prázdném prostoru restauraci, uvést ji do provozu a naservírovat večeři hostům? ... Do finále se probojovaly přes náročné zkoušky dvě restaurace. Utkají se v napínavém souboji přímo v jámě lvové – v kuchyni Zdeňka Pohlreicha. Kdo uvaří lepší finálové menu a v souboji restaurací zvítězí? (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani po třetí epizodě stále pořádně nevím o co přesně v tomhle pořadu jde. Pravidla nejsou v celém pořadu stále nikde přesně vysvětlena a ano, ikdyž se je člověk nějakým způsobem asi dovtípí, opravdu to nepřidává člověku nic na tom, aby tuto věc chtěl sledovat nebo vůbec nedej bože dokoukat. Nevěřim, že existuje byť jenom jeden jedinej člověk, kterýho špatně zmapovaný osudy a příběhy danejch postav a podniků vůbec zajímají. Ano, rozumím tomu, že dělat pořad v prostředí, kde celá potenciální cílovka chce jen bizár a ničim jinym ji moc uspokojit nelze, je se snahou o trochu serioznější pořad poměrně těžký. To že týhle cílovce nandáte jakejsi nepřehlednej, nezajímavej a nudnej souboj restaurací (který by měli bejt jakože ty "nejlepší", ale člověk nemusí bejt uplně hloupej, aby si celou dobu uvědomoval, že ty opravdu "nejlepší" tohle fakt nemají zapotřebí), ty lidi úplně nepřesvědčíte. Tohle na mě bohužel z kontextu doby a okolností působí jako definitivní hřebíček do rakve Pohlreichova televizního působení a po už tolika kritizovanejch a divácky neúspěšnejch pořadech, tu je konečně jeden kterej je všechny zavře, stejně tak jako zájem televizních stanic o Pohlreicha, kterej sám při nejlepšim bude ještě pár let těžit slávu a popularitu z ustřížků bizardních situací z Ano, šéfe na Tiktoku, v horšim případě (pro něho, ne pro diváky) se po kompletním odvysílání tohohle pořadu po něm slehne zem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, ani Nova, která Primě Pohlreicha přetáhla (asi Zdeněk zase nemá peníze), nemá peníze jako zahraniční produkce Gordona Ramseyho, a tak se vše nahrazuje zběsilým střihem, kdy vlastně nemám z toho podstatného nic. Vůbec nevidím, jak ti lidé vaří, ani co přesně vaří, musí to být prostě divoký souboj s časem za každou cenu, i kdyby v reálu měli kuchaři poněkud volnější režim. Vlastně mi tu vadí i Pohlreich samotný včetně jeho hlášek, protože je už vyčpělý, působí jako parodie sebe sama. A výběr restaurací opět pro hohe menschen, osobně bych ocenil něco obyčejnějšího jako třeba Letná v Kladně nebo brněnské Charlie´s Square, poděbradských Pár soust, v Praze teď již zavřená Nola nebo V čase... Nejsou to meníčkárny, jak tady poněkud neslušně uráží jiný uživatel běžné restaurace (a srdečně mu přeju, aby mu časem šel plat natolik dolů, že bude muset do těch meníčkáren chodit), přesto vaří velmi dobře a za slušné ceny a nečekají na bohatou klientelu. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle formát už jsem viděl nedávno někde zřejmě s Gordonem Ramsay, aspoň doufám, že to bylo s ním. 1. díl: Tradicní česká kuchyně, fandil jsem Jiskrům ze Strakonic, starej Jiskra je pan kuchař, jenže ve vzájemném souboji byli prostě kutnohoráci Na Pašince lepší a rychlejší. 2. díl. Italská kuchyně, souboj pražské Dejvická34 vs Di Nuovo Horní Jirčany u Prahy. A Pražácíí o chlup, prostě mentor přímo z Itálie je znát. A pak 3. moderní česká kuchyně a 4. díl americká kuchyně byly docela nuda. Díl 5. asijská nebo spíš vietnamská kuchyně mě opět překvapil. A je prostě znát, když si s tím hraje přímo vietnamský kuchař. Díl 6. zážitkové rádoby luxusní restaurace, kde nafrněný xichty z pražské Salabky rozbili takový trochu joudy z hotelu Palcát v Táboře. Tak pojď do finále. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Fantastická jídla (minimálně vizuálně), výborná kamera, skvělý výběr podniků (každý týden dostávám skvělé tipy, některé restaurace určitě navštívím), glosující Zdéňa je sázka na jistotu, celý pořad je akční a dravý a já si ho ohromně užívám. Kvalitní svižná zábava, které vlastně není moc co vytknout. Výtečný a navíc i užitečný koncept. Jedna z nejlepších letošních novinek našich televizí. 85 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Pane, chcete oblohu? Tak se podívejte z okna!“ – „Dopadlo to tak, že jsem to omylem dal do jiného hrníčku.“ – „Váš kuchař bydlí ve Slaným a navrchu těch těstovin zpívá Petr Spálený." – „Omáčky vaříte, nebo práškujete?“ – „Tohle je odvaz, kamaráde. Suchý jak cesta, smrdí to jak kapr vyloučenej ze sestavy a do toho sůl." Sarkastický sekáč Zdenda je definitivně pryč, tohle je prkenné, utahané a bohužel umělé. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama