Reklama

Reklama

Pohlreichův souboj restaurací

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2023, 50 min

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich (moderátor), Martin Molnár

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci! V prvním dílu ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace U Jiskrů, nebo kutnohorská Na Pašince? V druhém dílu ho diváci svým doporučením poslali za italskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dejvická34 nebo hornojirčanská Di Nuovo? Ve třetím dílu ho diváci svým doporučením poslali za moderní českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace Sůl a Řepa nebo olomoucká Long Story Short? Ve čtvrtém dílu ho diváci svým doporučením poslali za americkou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dock House nebo poděbradská Obora? V pátém dílu ho diváci svým doporučením poslali za asijskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražský Dům u Dvou cibulí nebo Dian? V šestém dílu ho diváci svým doporučením poslali za zážitkovou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Salabka nebo táborský Mace? Kdo si vybojuje postup do dalšího kola? ... Ze základních kol postoupilo šest restaurací, jenže v napínavém semifinále se mohou utkat pouze čtyři. Které z nich se tedy nakonec postaví čelem náročnému semifinálovému úkolu – postavit během 24 hodin v prázdném prostoru restauraci, uvést ji do provozu a naservírovat večeři hostům? ... Do finále se probojovaly přes náročné zkoušky dvě restaurace. Utkají se v napínavém souboji přímo v jámě lvové – v kuchyni Zdeňka Pohlreicha. Kdo uvaří lepší finálové menu a v souboji restaurací zvítězí? (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Některé epizody a podniky mne zaujaly více (italské, americké), jiné méně, soutěžící typu "zážitkového" restauratéra, komandujícího své "gájs" a pomlouvajícího konkurenci mne příliš nenadchli. A plky "tajné agentky", která není spokojena s "welcomingem" (česky uvítáním - to by ale neznělo tak "cool", omg!) mne nejen nezajímají, ale spíš serou. Nervy drásající souboje s časem vyvolají snad jen útrpné pousmání a jednotlivé díly byly většinou sestříhány tak, že bylo už dlouho před koncem jasné, pro koho se hlavní arbitr rozhodne a koho odbyde cenou útěchy v podobě nějaké té lichotky na závěr. Ale jako reklama na IKEU a MAKRO dobrý a jsem si jist, že zdejší kulinářské experty a gurmety z velkoměst, brněnské fanoušky Komety zvláště, tento pořad vskutku "baví a zajímá". ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pohlreich jako moderátor gastronomických pořadů má stále co nabídnout. Na Ano, šéfe! to sice nemá, avšak tento svůj počin už Zdeněk nepřekoná. Buďme tedy rádi, že nám alespoň představuje restaurace, v nichž to šlape, které jsou špičkami ve svých oborech a zde se snaží ze sebe vydat to nejlepší, aby vyhrály. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Pane, chcete oblohu? Tak se podívejte z okna!“ – „Dopadlo to tak, že jsem to omylem dal do jiného hrníčku.“ – „Váš kuchař bydlí ve Slaným a navrchu těch těstovin zpívá Petr Spálený." – „Omáčky vaříte, nebo práškujete?“ – „Tohle je odvaz, kamaráde. Suchý jak cesta, smrdí to jak kapr vyloučenej ze sestavy a do toho sůl." Sarkastický sekáč Zdenda je definitivně pryč, tohle je prkenné, utahané a bohužel umělé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, ani Nova, která Primě Pohlreicha přetáhla (asi Zdeněk zase nemá peníze), nemá peníze jako zahraniční produkce Gordona Ramseyho, a tak se vše nahrazuje zběsilým střihem, kdy vlastně nemám z toho podstatného nic. Vůbec nevidím, jak ti lidé vaří, ani co přesně vaří, musí to být prostě divoký souboj s časem za každou cenu, i kdyby v reálu měli kuchaři poněkud volnější režim. Vlastně mi tu vadí i Pohlreich samotný včetně jeho hlášek, protože je už vyčpělý, působí jako parodie sebe sama. A výběr restaurací opět pro hohe menschen, osobně bych ocenil něco obyčejnějšího jako třeba Letná v Kladně nebo brněnské Charlie´s Square, poděbradských Pár soust, v Praze teď již zavřená Nola nebo V čase... Nejsou to meníčkárny, jak tady poněkud neslušně uráží jiný uživatel běžné restaurace (a srdečně mu přeju, aby mu časem šel plat natolik dolů, že bude muset do těch meníčkáren chodit), přesto vaří velmi dobře a za slušné ceny a nečekají na bohatou klientelu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o opačný pohled než světová válka proti blafům, kde se Zdeněk Pohlreich snažil vysvětlit restauratérům, že nejde o vaření na úrovni. Je dobre ze se Zdenek  pustil do dalsiho projektu. Shledl jsem dostupne 1. a 7.dil. Informacne je to opet bohate, jak ma fungovat prvoligova restaurace. Neni zde tedy tolik hlasek Zdenka jako obvykle. Spolehat na stesti v loterii je opravdu vlastnost looseru. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama