Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Nudnějšího režiséra než Bretta RATnera budete v Hollywoodu hledat těžko aneb krásná dovča, kde necítíte hřejivou pláž, ale spíš umělý palmy (ikdyž umělý nejsou). Lidi jako on jsou nádor, co parazituje na hercích a dobrejch nápadech, který končí v s*ačkových scénářích, nechává na nich celej film a ještě se přitom raduje. 50% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Krom polo-odhalených,zčásti odhalených, průsvitných, poskakujících a bůhvíještě jakých koz Selmy Hájkové jsem na filmu neshledal nic záživného, kromě toho, že jsem si u něj stačil vyluxovat, vytřít podlahu, zprovoznit nový notebook, okomentovat zde pár filmů, blá blá bláááááá. Celkem zbytečný a blbý film, nehodný P.Brosnana....................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je KUS !!! A Pierce Brosnan tiež má čosi do seba. No a taktiež Bahamy tiež nie sú najhorším miestom, kde tráviť svoj čas... Vizuálne je to skrátka mňamka, ale inak sa nie je veľmi na čo dívať. Dej je neskutočne prekombinovaný, akcia nemastná-neslaná a celkovo sa skôr plíži ku koncu bez výraznejšieho momentu, ktorý by utkvel v pamäti. Takže ostáva len to, čo som spomenul na úvod. Otázka je, do akej miery a komu to stačí... ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Na obsazení co film nabízí, je to opravdu hrozné, ale když pomineme tento fakt, tak je to poměrně dobrá podívaná. Tedy pokud se těšíte na velkofilm se Salmou, Piercem a Woodym tak na to honem rychle zapomeň te! Pokud ale hledáte obyčejný film jen tak pro pobavení tak si ho klidně vyberte, jelikož k tomu poslouží naprosto optimálně ;) 50% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Jak na dálku ovladá agentovo auto Brosman jsem se opravdu bavil. Jedním slovem oddechovka až do doby než se na scéně objeví Salma! Potom jdou nahoru nejen komentáře a hvězdičky, bože to je kus! Nejsem profík a naznačil jsem, že neumím psát komentáře. Viděl bych to, že chlapi daj minimálně 3x. Je to příjemný nenáročný odpočinkový snímek, ale ta Loly (Salma) má ohromné herecké nadání, co chlapi? Je tak přirozená.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama