Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sociálno-dramatický seriál o postavách, ktoré nepotrebujú mať divákov s podobným osudom, ich úlohou je osloviť publikum svojou osamelosťou, hlbokým vnútorným prežívaním, snahou o empatický prístup k ich chybám a všetko sa im to úspešne darí. Gadd a spol. častokrát používajú skratky, čo nie je pre seriálovú tvorbu ten najcharakteristickejší znak a možno aj pri celovečeráku by sme považovali niektoré sekvencie za umné šetrenie času. Neviem nakoľko ide o Gaddovu osobnú spoveď, počul som že áno, každopádne po (nielen) hereckej stránke ide o prvú ligu a asi by bolo najlepšie, ak by sme sa nedočkali pokračovania, i keď pri šetrnom spracovaní by mohlo byť kvalitné a dejovo rovnako hutné. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Sobík je jeden z nejlepších, nejsilnější, nejimpozantněji natočených, napsaných, zahraných, lidských seriálů, co jsem kdy viděl. Už to budou dva týdny, co jsem to dokoukal a stále na to musím myslet. Seriál stojí na ústředních dvou postavách Donnym a jeho stalkerce Marthě. Obě tyto postavy jsou tak komplexně napsané, jde se s nimi do extrémních hloubek, které jsou povzneseny výkony oběma jejich herci. Sobík otvírá hromadu komplexních témat, které jsou zpracované s neuvěřitelným dopadem a grácii. Nic není vykresleno černobíle, na vše je nahlíženo s opravdovým nadhledem a pochopením pro celou tuhle šílenou situaci. Já opravdu nejsem ani schopen slovy vyjádřit, jak moc je v Sobíkovi perfektní to spojení všech prvků, které dělájí aduiovizuální dílo tak silným příběhem či zkušeností. Tohle je po všech stránkách jedinečný projekt, že jakkoliv to hodnotit nemá smysl.  Tohle je tak silná a obrovsky vypovědní záležitost, kterou by měl každý vidět. Tohle si prostě musí každý zažít sám, je to neuvěřitelná jízda. Zajímavé komentáře: EvilPhoEniX, klukluka, petikacka ()

Reklama

Katie88 

všechny recenze uživatele

Vidíte něco strašnýho, ale nemůžete se přestat dívat... I tak by se daly popsat moje pocity. Obvykle je ve výčtu žánrů všechno, ale tentokrát mi chybí ten nejzásadnější - psychologický. Baby Reindeer je hlavně psychologicky náročnej seriál. Něco, co normálně moc nevyhledávám.Asi se nikomu nemůže vyloženě líbit, v tom pravým slovasmyslu, ale kvalita tam prostě je... ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní psycho.... Tak nějak si za to mohl i sám, normální člověk pozná divného člověka už hned na začátku.... Jak se říká malá lež, velká lež... Já bych se hned po první lži od cizího člověka držel dál a né ji ještě dávat email. Co se týče znásilnění, tak při první známce zneužívání bych se určitě nevracel do bytu, ve 25 letech už musí poznat o co tomu člověku jde... No a i tak se vrátil a nechal se ojet.... Na konci jsem čekal nějakou pořádnou akci násilí, nestalo se.......  Odesláno z mého iPhonu :-) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoho standupového zoufalce je k neuvěření. Ten chlap je přitahován problémy a nemůže se jich zbavit. Martha je na něj sprostá, dohání jej až k šílenství a přesto ho přitahuje a neustále se k ní vrací. Za chvíli slávy se dokonce dává všanc polyamornímu pansexuálovi (nechci vědět co to znamená), který jej znásilňuje. Seriál mě jen utvrdil v názoru, že to údajné množství pohlaví a sexuálních orientací jsou jen psychickou poruchou. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama