Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. I když by se na tomhle filmu dalo najít poměrně dost kladů, přesto jde jen o strohou pseudokomedii straight-to-video, která se nevím proč dočkala i pokračování. Nesváděl bych neúspěch na kvalitu herců, těch je tu poměrně dost a většina kvalitních, nesváděl bych to ani na plac pro natáčení, který asi americkou restauraci simuluje věrně, vůči té naší by se pár rozdílů našlo, já osobně bych to svedl buď za lehce přitaženou vulgárnost (když tedy nepočítám jednu ze servírek) včetně toho úchylného kuchaře a příběh, který bych vymyslel i já na koleně a řekl bych si za to méně penízků. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klasická americká tupá komedie, plná fekálního humoru a šablonovitých postav. Podobné projekty stojí a padají na scénáři a na schopnosti herců se pitvořit. K tomu prvnímu napíšu, že se celý film recyklují čtyři vtipy a k tomu druhému, že dokonce i Anna Faris působí jako nevýrazné dřevo. A ta byla skvělá dokonce i ve Scary Movie 3 & 4. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem instinktivně cítil, že nemám štvát lidi, co mi připravují jídlo, ale až v tomto snímku jsem zjistil, jakými druhy "koření" se dá jídlo dochutit. Dále jsem byl poučen o způsobech vytažení penisu na veřejnosti, ale o praktičnosti této informace mám jisté pochybnosti. Jinak jsem si to celkem užil, ale rozhodně jsem se nebavil tak, jako většina herců při svých více či méně sexuálních roznáškách. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem měl zjevně jinak nastavenou laťku, pokud šlo o vkus. Jedině tak si dokážu vysvětlit to, že jsem se před lety tak rozhvězdičkoval. Při dnešní repríze už jsem tak nadšený nebyl a hodnocení patřičně zeslábne. Na druhou stranu zase nejsem žádný puritán a u nejednoho dialogu jsem se dobře bavil, takže nechci být za žádného falešného moralistu a pod tři kousky nepůjdu. Faktem je, že poměr dobrého a ne až tak dobrého humoru tady pro mě vyšel tak padesát na padesát, herecká sestava mě potěšila et voilá!, máme tady lehce nadprůměrný výsledek. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama