Reklama

Reklama

Chvění 2: Vrátili se zpět!

  • USA Tremors II: Aftershocks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jsou zpět! Obří podzemní tvorové, kteří terorizovali pouštní město ve filmu Chvění, si nyní razí cestu přes mexická ropná pole, požírají všechno a všechny kolem – a zastavit je může jen jeden člověk! Ve stylu svého předchůdce tato komediální sci-fi znovu spojuje Freda Warda jako nešťastného Earla Bassetta a Michaela Grosse jako nadšeného survivalistu Burta Gummera, dva pouštní desperáty, kteří se zhostí úkolu zničit příšery. Parťákem jim je Christopher Gartin, mladý kluk, který potřebuje kopačky, peníze a změnu kariéry, a Helen Shaver, sexy a neohrožená vědkyně, která už všechno viděla... až doteď. Společně vymyslí důmyslný plán pro sledování a zabíjení tvorů, který je plný rychlé akce a zábavy – dokud stvoření nezmoudří. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....prvé Chvenie bolo fajn - herci, námet, spracovanie ,napätie......táto - dvojka-už nesie jasné známky dvojky-herecky slabšie ,dej-to lovenie červov - nudné, tá premena červov v nejaké veľké kurence  :(  ....tiež Christopher Gartin nie je Kevin Bacon .....ten bol aspoň trocha vtipný -tento je len blbý a trápny... celkovo  neoslnilo .... pozrieť sa to dalo, ale nič - moc ...... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvá časť ma dosť dobre pripravila na toto pokračovanie. Vedel som, že je to mix komédie a horroru, pri ktorom sa nebudem zadúšať od smiechu ani chvieť od strachu. Tak sa i stalo. Sledoval som jedného z hrdinov s úvodného filmu, Earla Bassetta, pri ďalšom dobrodružstve s gygantickými a nebezpečnými podzemnými červami. Tento krát sa však dej presunul z americkej Nevady niekam do Mexika. Earl získal nového mladého parťáka, Gardyho. A ruku ku dielu priložil i militantný fanatik Burt Gummer. Na moje potešenie sa v tomto pokračovaní už neobjavil otrasný Kevin Bacon. Takže sa dá povedať, že som sa bavil rovnako a pri jedničke. *** ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro totožné s jedničkou, ale v jiném prostředí. Fred Ward dostane mladého parťáka a dohromady jim to celkem klape, ale už to neni ono. S příjezdem militantního blázna Grosse se to trošku zase nakopne, přesto jsem se u toho pořád trošku nudil. Určitě je tu spoustu dobrých vtipných rozhovorů a hlášek, ale prvnímu dílu se to rovnat nemůže, proto ty tři hvězdy. -"You what? That's 2,5 tons of high explosives, Earl!" -"You mean that's not enough? Oh Burt, don't tell me it's not enough!" -"Not enou... Never mind, just run! Run!" ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal jenom obyčejnej kopírák jedničky. Opak je ale pravdou. Dvojka přináší kromě kupy vtipných scén a situací originální zápletku v podobě další vývojový linie graboidů. Jedničku táhnul především duo Kevin Bacon a Fred Ward. Kevina Bacona zde už bohužel neuvidíme. Naopak se zde perfektně yykresluje postava Burta. V jedničce to byl militantní pošuk. Tady je to zatraceně zábavnej militantní magor. Rád tenhle díl stavim na úroveň originálu. Možná i o chloupek před něj. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Země se zachvěla, obrovští červi vylezli na povrch a vrátili se podruhé. Když jednička měla dobrý ohlas, dal se druhý příchod červů očekávat, ale všechno je o dost slabší a lacinější než poprvé. Chybí nějaký moment překvapení, chybí nadhled jedničky, chybí Kevin Bacon a Michael Gross je sice zpátky, ale tvůrci to přehnali a udělali z toho mimořádně "béčkoidní" parodii rádoby protkanou siláckými hláškami ve stylu nabušených akčních filmů. Stylově na to tenhle film rozhodně nemá. Neznámý režisér nebyl důstojným nástupcem slibně svěžího prvního dílu, a kopa kravin v jednom filmu na mě nedělala dobrý dojem. Není toho moc, co bych vyzdvihl a tak jediné, proč film vidět je, že nasadí tempo, které nepoleví. Jinak celkem blbost. 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Keď si Burt na ceste späť potom, čo zlyhalo rádio, robí svoje osobné zápisky, poznamená si čas 19:00 a deň 14. máj. Avšak v tomto čase je v tejto časti sveta ešte stále deň, nie noc. (beso74)
  • Kate datuje fosílie graboidov do geologickej éry zvanej prekambrium. V tom čase však ešte život na súši neexistoval a graboidi by sa tak nemali čím živiť. (beso74)
  • Film sa odohráva v Chiapas v Mexiku, jeho najjužnejšom štáte, ktorý je pokrytý džungľou a dažďovým pralesom. Vo filme je však stvárnený ako púšť. (beso74)

Reklama

Reklama