Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

monolog 

všechny recenze uživatele

Tady měli podle mě tvůrci přestat. tohle je asi poslední dobrá možnost, jak použít původní nápad a nebýt trapnej a nudnej. Všechno pozdější jsou už sračky. Ale tady to ještě ujde, přestože osvědčenýmu vývoji děje z prvních dvou dílů se nevyhnuli. Ale jak říkám, tohle mělo být poslední dílo užívající slovo graboid. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu návrat. Kdyby jen tvůrci tušili, jak obšírný význam bude podtitul filmu mít. Takhle měla vypadat dvojka. Sice je to slabší než jednička, ale v mnohém se jí to hodně přiblížilo a i další evoluční upgrade tentokrát nebyl samoúčelný a přinesl něco nového a zajímavého (a i komického). Po slabé dvojce milé napravení chuti. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Třetí díl v mnoha scénách a schématech kopíruje své předchozí díly, ale koukat se na to ještě dá a pobavit také. Každá nová fáze těch potvor je víc a víc ujetější, pšoukající létavci už byli trochu moc i na mě. Postava Michaela Grosse je stále borec a nové postavy mi také přišly docela sympatické (oproti těm z dvojky rozhodně - ačkoliv tam jich moc nebylo), takže mi absence Freda Warda nevadila. Když se nad tím tak zamyslím, možná že jsem se i bavil víc, než u dvojky (tím nechci říct, že je trojka lepší)...Každopádně na čtyřku se raději nechystám. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Graboidi mali v jedničke tú výhodu, že boli pod zemou a vlastne nikto nevedel ako vyzerajú. Vyplazovali len jazýčky. Ale nakoniec...V dvojke dostali update v podobe kuracích infantov. V tejto trojke kurčatá už aj lietajú a to na metán z ich čriev. A to je už trošku veľa. Zmutované podzemné červy v tomto prípade čakajte minimálne. A tým pádom aj dobrú zábavu. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Boj s obrími červími graboidmi pokračuje po tretíkrát a je opäť obohatený o nový vývojový rozmer týchto tajomných tvorov. Celý film stojí hlavne na postave Burta Gummera, nekompromisného lovca graboidov známeho z predchádzajúcich dielov, ktorý tu dostal priestor ako nikdy predtým a stal sa ústrednou postavou. Oproti dvojke je trojka trošku menej zábavná, nie že by sa o to nepokúšala, ale tentokrát ide skôr o trochu "násilný" humor za každú cenu. Trochu pokrivkávajú aj špeciálne efekty, z ktorých je zjavne cítiť nižší rozpočet. Aj napriek menšiemu kvalitatívnemu poklesu je to však stále solídne béčko. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama