Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Někdy si tak pro sebe říkám, co jsem tomu tam nahoře udělal." Docela zábavné pokračování, které samozřejmě kvalit prvního dílu nedosahuje. Občas vtipná scénka či průpovídka je vystřídána napětím, po kterém následuje nudnější pasáž. Bohužel, nudnějších pasáží je povícero, a tak si film nedrží patřičné napětí po celou dobu. Velmi dobrá je hudba, která, především při akci, dává filmu patřičný říz. Kromě nevyváženosti jsou nejhorší laciné digitální obludy. Pořád říkám, že není nad mechanické efekty - ty jsou zde také, při detailních záběrech, a skutečně vypadají mnohem věrohodněji. Herci nejsou žádné Stars, ale sympatie jim nechybí. Především Burt a Jack se předhánějí ve vtipnostech a nápadech, jak zvládat zapeklité situace. Oddechový snímek, jehož většinu obsahu vyžvanil distributor v oficiálním textu.... ,,Roztáhni nohy!" ,,Tady???....jo aha..." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že je horor? no to snad ne, ze začátku to je ještě dobrý, když jsou tam ty červy, tak je to i docela sranda a někdy docela povedený nechutný scény, třeba rozřezání červa mozorovkou, ale jak to začnou tvůrci překombinovávat a daj tam nejakou debilní zmutovanou potvoru, která je napůl červ a napůl pták a umí, takovým dost zvláštním způsobem lítat, tak je to odsouzený k záhubě a to ani nemluvě o tricích, který jsou na to že to je z roku 2001 fakt příšerný, tvlášť u těch novejch potvor ty červy ještě v rámci možností byly dobrý, ale stejně vypadaly gumově a ani ten humor neni to co to bývalo ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chvění 3“ není propad v sérii, je to jen prostě dáno tím, že snímek až moc opakuje to, co bylo doposud viděno, jen se snaží o to, aby to bylo místy trochu větší. Jenže humor zde nefunguje tak, jako fungoval doposud a u filmu se budete sát docela málo, což je asi největší škoda. Ten film by měl být zábava, ale „Chvění 3“ je takové utahané a celkově nevyniká ani v sérii, ani v žánru béčkových komedií. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi i 2. pokračování docela líbilo, ovšem objektivně (ehm) na 3 hvězdičky nedosahuje. Tvůrci mají jasno, s čím pracují (postavy zase vědí, proti čemu žravému stojí) a lacinou brakovost snad i vyžadují, jenže postupně z příjemně povědomého, při zemi se držícího návratu domů dělají sice záměrnou, ale již (doslova) ulítlou volovinu, jejíž kulhající tempo a hrůzné triky nezachrání ani vehementní zlehčování. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Napřed jsme přišli o Kevina Bacona. Nyní už i Freda Warda. Bohužel. Michael Gross / Burt bohužel nedokáže utáhnout film na svých bedrech. Přijemný potěšení rozhodně je v podobě "upgradovanejch" graboidů. Bohužel ale film znatelně ztrácí oproti předchozím dílům. Je to trochu už vaření z vody. Ta originalita jedničky a vtipnost dvojky již vymizeli. Ačkoliv se všichni snaží. Film bředne v průměru. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama