Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Radko 

všechny recenze uživatele

Kto z nás by nechcel mať v živote taký vzťah? Raz za rôčik-dva s vyvoleným spáchať uletený partnerský ťah? V medziobdobí zase má tento hlavný pomer pasé. Preto medzi stretnutiami si každý z dvojice vytvára iné partnerstvá a lásky, a ani jednému to na čele nevytvára veľké vrásky. Popritom sa realizujú - či už v umení alebo v obchode. Po roku-dvoch sa stretnú: a zas všetko medzi nimi v pohode. Roky letia, roky plynú, ona má iného a on zase inú. Jeho biznis plány síce skončia v piči, ona však na umeleckých foto výstavách s úspechom fičí. Nič to, že on nemá veľké prachy, stále ich priťahujú vzájomné telesné pachy. Nie, ich vzťah nebol ani po šiestich rokoch každodennou rutinou zničený, ľúbia sa ako kedysi a vďaka občasnosti môže byť jeho falus rovnako sťa pred rokmi vztýčený. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jedna z milionu podobnejch romantickejch komedií. I když ono to bylo spíš romantický, než aby to byla komedie. Z hlediska komedie jsem se zasmál asi tak jednou - v té čínské restauraci, jak spolu nemluvili. Pak jsou tam ty blby náhody, kterejch je tady nepřiměřeně hodně a filmy s náhodama už mě prostě neberou. Jinak je to snímek, na kterej se lehce zapomene a za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Jinak na usínání asi docela dobry... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy, ktoré využívajú čas na to aby vyrozprávali nejaký príbeh. V tomto smere je to celých 7 rokov, postupného dospievania, prežívania radostí a sklamaní, aby sa dvaja hlavný predstavitelia dopracovali k dlhoočakávanému vysledku. Film má síce svoje čaro, ale väčšina vecí v ňom je bohužiaľ nedotiahnutá. Aj keď hercom to sekne a film je naozaj pohodový, neobsahuje nič pamätného, čo by človeka, ktorý po filme siahol s tým, že chce vidieť nejaký poriadny romantický film, chytilo za srdce. Inak jeden z tých filmov, ktoré vôbec neurazia a ktoré predurčujú Ashtona Kutchera k úlohám, ktorému sedia úplne najviac. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo letošní Love, Rosie, jen s tím rozdílem, že tady je méně cukru a více humoru. Námět je ale dost podobný: on a ona se v rozmezí několika let potkávají a až po čase jim dochází, že je to něco jako láska. Originální to opravdu není a konec je naprosto klasický, ovšem potěšila mě absence hádky, která bývá v tomto žánru obvykle přítomna chvíli před šťastným koncem. Hlavní dvojice k sobě ladí, jen škoda menšího zapojení postav vedlejších. Minimálně Kal Penn byl zasloužil mnohem větší prostor. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zas ten samej konec, hned mi bylo jasný o co jde a jak to dopadne, i když se to na první pohled tvářilo jinak. Zase jeden z tuctových konců, který sme viděli už 100x, bohužel v životě to většinou chodí jinak...Kdyby to bylo na mě, udělám to uplně jinak a z diváků vytáhnu maximum emocí a všeho co v nich je, protože potenciál na to byl, jenže bohužel, takhle je to lepší nadprůměr .. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama