Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stephen King sa ku snímku "Auto" vyjadril týmito slovami: "...film v druhej polovici upadne do nenápadnej nádejčiny toho typu, kedy si môžete vkľude chodiť prikupovať popcorn, pretože viete, že auto zasa nejakých desať minút nezaútočí. No je v ňom nádherná úvodná scéna, v ktorej auto prenasleduje dvoch cyklistov. Keď sa ku nim blíži, nepravideľne na nich jačí klaksónom, až ich nakonec zrazí. Na tejto scéne je niečo čo vyvoláva hlboké, takmer primitívne znepokojenie z áut, do ktorých sa hermeticky zatvárame a stávame sa tak anonymni a možno aj vrahmi." *** ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Po výtečně vypadajícím začátku..zvlášť scéna s cyklistkou a stopařem..kdy jsem nadšeně poskakoval s Bráníkem na našem zánovním gauči, že TV Fanda konečně pustila pořádný Béčko, přišlo nemilé vystřízlivění v podobě marného pokusu herců o opravdové umírněné hraní a režiséra o opravdové režírování. Naštěstí to všechny pustilo v pravý okamžik před závěrečnou scénou, po které už konečně vím jak se musí cítit člověk s Alzheimerem na koksu. :) Škoda za ten pokažený prostředek, jinak by to byl jasný odpad a béčko roku! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Auto skvělý, klakson božskej a herci slušný, bohužel příběh je trošku málo napínavej, i když je teda pravda, že jakmile se objeví auto a začne hrát ta božská zneklidňující hudba, tak to má fakt koule, ale mimo tyhle scény je to chvílema nuda a taky trošku zamrzí odfláknutý přejízděcí scény. Ale díky střídmý délce, několika vychytaným scénám a častýmu objevování auta na scéně se jedná o fakt dobrej starej horor, kterej i v dnešní době dokáže vyvolat slušnou atmosféru strachu ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemný nenáročný automobilový horor :-D Auta nepokládám za zrovna hrůzu nahánějící hororové záporáky, ale tohle se mi líbilo. Je to pěkně natočené, je to napínavé, blbé a naivní tak akorát v míře ... u mne spokojenost. Horror movie of the year ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pořádné béčko s pořádnou dávkou benzínu pro mistrovské honičky a brutální nájezdy tajemného pekelného auta. Film je podobný Spielbergovu Duelu, ale je zde mnohem víc akce a mnohem víc násilí. Může se chlubit dobrým hereckým výkonem Jamese Brolina, který je zastíněn snad jen výkonem samotného titulního auta. Také skvělá hudba mi (hlavně ze začátku) připomínala o pár let mladší film Osvícení. Pěkný zážitek, nechápu to nízké hodnocení. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Autorem tajemného černého vozu je jeden z nejuznávanějších designérů aut pro filmy a televizi George Barris, který mimo jiné navrhl i originální Batmobil. (Koldyn)
  • Pro potřeby natáčení byla vytvořena celkem čtyři vozidla. Nejméně jedno bylo zničeno, osud ostatních je neznámý. (Stejšn)
  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)

Reklama

Reklama