Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva. V zájmu spravedlnosti je ale nutné dodat, že celkem zábavné béčko. Děj působí jako nějaká levnější epizoda z Akt X, o nějaké originalitě se nedá mluvit, ale je to docela sranda. I když ne vždy na místech, kde to tvůrci zamýšleli. Některé dialogy prostě jsou jen k smíchu a pozorovat Charlieho Sheena jak v červených montérkách pobíhá po kosmické lodi je vážně k nezaplacení. Žádný zázrak to určitě není, ale čekal jsem i horší slátaninu. A navíc jsem se při Invazi ani trošku nenudil. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Toto by zasloužilo remake. Triky aby byly na úrovni, vynechat kokotiny, lepšího herce v hlavní roli a bude to na pětihvězdu. Když se přenesu přes směšnou trikovou stránku a ty dějový přešlapy, tak je opravdu největší slabinou zpocenej Charlie s věčně vytřeštěnejma očima. Je totiž spíš komickej než dramatickej. A tohle asi nechtělo být veselohrou. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

K úmoru nudne natočený príbeh o pravej podstate skleníkových plynov s ironicky hrajúcim Sheenom, ktorý je v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ktorý po cudzej lodi pobehuje vskutku orientačne. Za celý čas sa do filmu nedá ponoriť hĺbkami emócií, zábavy, strachu a jedine mladý černošský chlapec je nutným oživením. Málo akcie, pomenej thrilleru, zmrazenie dusíkom ako v T-2, a nechápajúce Mexiko. Udupaný snímok s možným potenciálom. (videné 10.03.2021, AMC) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Zane (dobry Charile Sheen) objevi se svym kolegou podezrele radiove signaly a kdyz to oznami svemu nadrizenemu, je vyhozen. Nasledne se vydava na samostatne badani za pravdou. Skoda nedostatku financi pro moznost vetsich vizualnich orgii. Jinak prumerna sci-fi, kterych se v te dobe vyskytovalo vice. 55% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná sci-fi o kolonizaci naší planety dalším mimozemským šmejdem z vesmíru. Některé scény sice trochu vykrádají podobně zaměřené filmy a Zemeckisův Contact, nicméně jsem byl az prekvapen dobrou atmosférou i zpracováním již tolikrát omletého příběhu. Když přivřete jedno oko, budete mít o zábavu určitě postaráno! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)

Reklama

Reklama