Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (154)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ke komentáři, respektive k jedovému flusání, mě ze své nory vykopala má drahá Blonďatápipka (vás ostatní jsem benevolentně přehlížel), neboť chci být v jejích očích chlap s velkým P... takže, co že nám to obdivuje na Řehořovi? On serebřita, já obyčejný maník, co má rád motorky, čistě subjektivně (ale přesto jasně a přesně), jsem lepší o devět bodů z deseti. Řehoř padá z motorky, páč má hovno najeto, mně svatému se toto stává zřídka. Vypláchne si třináctkrát voko bénem, páč je debil a navíc hysterický, opět vítězím, neboť tohle se stane jen trotlovi a bulet jak pitcha taky neumím. Jsem alergik na píchací, polétavou havěť a vypadám pak po útoku stejně blbě, nicméně tak strašně blbě zase neee. Jsem sympatičtější a bleju podstatně více na úrovni... to vše bez asistence všemožných doprovodných sraček, průjmů a jiných nezbytných věcí pro pravého Skota. Záměrně pomíjím jejich pokusy o žerty, neboť nebyly Kozatou, zubatou, peroxidkou zmíněny. Nicméně...zíííív, trapnost. To vše píši při téměř plném vědomí a podepissuji i to, že Jůena mám velmi rád, ovšem feťáka v Trainspotting jsem mu věřil víc, než hru na bikera....škodolibě se chechtám, až si stříkám do kombinézy. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

tak toto som hltal jednym dychom. NIe som sice fanusik motoriek - o ne tu ani nejde :)) , ale tie ich dobrodruzstva, zazitky, situacie....no najlepsie bolo Mongolsko. Len skoda ze zo Slovenska tam bol ukazany malilinky kusocek aj to v dynamicky sa pohybujucej kamery. Ti dvaja boli uchvatni, a cely serial kvalitne spraveny. Vzdy si ho pozriem. Vzdy. Vdaka discovery. ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Chlapci či muži si splnili sen a vyšli do sveta na motorkách. Aspoň spoznali, ako to funguje v Čechách, na Slovensku, Ukrajine, Rusku či Aljaške. Zo Slovenska okrem Bojnického zámku veľa nečakajte, v bonusoch bola večera asi u slovenskej rodiny, celkom sranda, akurát som si nebol istý, či potom navštívili Spišskú Kapitulu alebo to bolo úplne inde. Celkom som na dobrodružnom výlete týchto dvoch týpkoch zabavil, najmä pri pomyslení, že presne v roku 2004 som bol na Aljaške tiež :-) Svoj príchod k nám dobre utajili, pretože si nepamätám, žeby niekto komentoval a písal o ich výlete aj u nás. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Famózní a nevtíravé. Skutečně jsem nečekala, že to bude mít až takovou kvalitu. Velmi se mi líbí, že celou cestu sleduji jejich očima.. Nejsou to jen historické fakta a informace, ale je to skutečně cesta neznámou krajinou, poznávání nových lidí a kultur zajímavým a osobním způsobem. Není to jen o tom, že se tam nějaký dokumentarista vypraví a doveze sice skvostný materiál, ale už tomu nedodá tu duši, ale pouze ta fakta. Díky tomuto reality-show dokumentu jsem měla možnost poznat opravdového a zcela obyčejného člověka Ewana McGregora. Nevěřila bych, že ho jeho sláva vůbec nepoznamená. ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Ewan McGregor a "jeho divný kámoš" jsou naprostí magoři, jinak by se asi neodhodlali vyjet na takovou šílenou cestu kolem světa... Tenhle seriál mě baví, ať už se to týká vtipných momentů ve východní Evropě a dále (např. týpek s arzenálem, že by se za něj nestyděl ani nájemnej vrah... i když...), nebo jen kocháním krásnou přírodou. PS: jsem zvědavý, kolikrát to ještě Ewan schytá benzínem do očí, jauvajs... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Ewan McGregor čte během cesty knihu od Alexandra Solženicyna "Rakovina" (Aleksandr Solzhenitsyn: "Cancer Wand"), což je kniha vyprávějící příběh o pacientech onkologické kliniky, kteří se zde léčí v polovině 50. let 20. století. Kniha původně vyšla jako samizdat. (Cuzan)
  • Ewan McGregor a jeho vtedajšia žena Eve Mavrakis si adoptovali malé dievčatko menom Jamyan, ktoré Evan stretol v Ulanbatáre v Mongolsku žijúce na ulici bez rodičov. (LUIGISde)
  • V roce 1997 - ještě před cestou Ewana a Charleyho - hrál Ewan v epizodě seriálu Pohotovost (od r. 1994), která měla název „The Long Way Around“. (zuza99)

Reklama

Reklama