Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (65)

owwidius 

všechny recenze uživatele

U mna zas a opat parada. Serial je dlhsia verzia filmu, ale stale nemam pocit ze by to bola nuda a privela. Dokonca som mal pocit ze daktorych cestovatelov este aj malo ukazovali po zostrihani. Ale cele je to fakt hrozna sranda pozerat, mrte odporucam, je to dostupne na strankach ceskej televize. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že vždycky, když jde o Trabanty, tak jsem ve svém živlu. Kluci odvádí perfektní práci na poli zábavy a toho, jak to podat do televize. Filmy jsou o něco slabší, hlavně protože se do nich nevejde všechno a přijde vám, že jste ochuzení. Proto seriály i v případě s Jižní Amerikou jsou topovka. Pro mne bez konkurenčně plnohodnotná zábava, na kterou se vždycky vyplatí kouknout. ()

Reklama

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako pri Južnej Amerike, tak aj z Austrálie do Ázie je seriálová verzia podstatne lepšia ako tá filmová. Pribudol úvod so zoznamovaním sa s celou partiou a prípravou aut na cestu, ako aj zábavná birokratická časť s vyslobodzovaním žltého cirkusu z kontajnera po príjazde do Austrálie. Druhá Ázijská polovica taktiež ponúkla kopec zábavných atrakcií (hlavne preteky na byvoloch boli super) a vo filme nevidenej stopáže, no kameňom úrazu tu naďalej zostáva to putovanie Austráliou, ktoré jednoducho nemalo čo ponúknuť okrem padania z motoriek a problémom s autami. V každom prípade sa už neviem dočkať na pokračovanie s návratom do Čiech z Bangkoku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To, co žene trabanta nahoru, není výkon motoru, ale obrovská rychlost, kterou to auto dosahuje." Zběsilé plašení 26-ti koní pod duroplastovou kapotou mě sice v Jižní Americe zaujalo o dost víc, ale oproti filmu mě zase mnohem líp bavil seriál. Pozitivem byli zejména pohodoví vozíčkáři, blázniví Poláci, opravy kladivy a pády motorkářů. Co mi však trošku vadilo, tak to byla přítomnost Dominiky, před kterou se Dan trošku krotil a která svou normálností moc nezapadla do tohoto kolektivu sebevražedných bláznů. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

První polovina série mě tolik nebavila - Austrálie holt není tou zemí, která by nabízela neustále se měnící a zajímavé prostředí, jako tomu bylo v případě Jižní Ameriky. Pořád šlo o celkem zábavnou jízdu plnou neustálých poruch a svízelných situací. Ale chybělo mi tam to, co bylo v již zmíněné předchozí sérii téměř neustále. Nicméně od 8. epizody a příjezdu do Indonésie začali ti staří známí „trabanti“ se vším, co k nim patří. Parta se tentokrát trochu rozšířila a nejvýraznějším příspěvkem byli dva invalidi. Ale pozor! Neskuteční frajeři do nepohody. Jak Kuba, tak i Kika, která by mohla nejen svou půvabností směle konkurovat kterékoliv jiné holce s plně funkčními končetinami. Dan byl tentokrát poněkud neurotičtější, Radek nedostával tolik prostoru (pas ztracen jen jednou!) a Vojta mi svými improvizovanými hudebními výstupy ze začátku dost lezl na nervy. Ale jinak jsem nad míru spokojen - valná většina epizod mě bavila a i když si myslím, že na bezkonkurenční Jižní Ameriku to nemělo, stále jde o těžce nadprůměrný, profi, zábavný a zkrátka skvělý cestopis, za který se naše země rozhodně nemusí stydět! Už se těším na další jízdu, která se v době psaní tohoto komentáře (31.7.2018) chýlí ke konci. 85% ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama