Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem vyjeveně čuměl, desetkrát jsem - zejména při závěrečném masakru - vyprsknul smíchy. Celý film jsem se v duchu usmíval pod vousy. Tak schválně tupý film, natočený s láskou (nebo nenávistí, to se nedá poznat) k teen-age hororu, to tu ještě nebylo. Aja si s imbecilními mlaďochy vyřídil účty po svém, a když se otrlý divák přenese přes nejdebilnější záplavu dialogů desetiletí a zároveň nejotřesnější dabing, odměnou mu jsou pravá krvavá jatka. A ve 3D! V angličtině by to sice bylo o něco malinko vážnější a tudíž i lepší, ale režisérův výsměch a snaha o "zábavný" film se stejně nemá kam schovat - Vojta Kotek se může snažit, jak chce. Hrozné, ale stejnou měrou k popukání. V dobrém slova smyslu. P.S. Za Riley Steele velký (tvrdý) palec nahoru, tahle pornoherečka je prostě úžasná..! ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Mám asi slabost pro Aju, protože nijak jinak si nedovedu představit, že se mi to tak líbilo. Jenže Aja má ten dar podat jednoduchou a mírně slaboduchou zápletku tak zábavně, jako nikdo jiný. Krví nešetřil ani tentokrát a rozhodně tak předčil Hory mají oči. Pravidlem je dokonale padnoucí hudba. Příjemně mě překvapila celá sekvence dvou nahotinek dovádejících pod vodou za doprovodu Flower Duetu, která má skutečné poetično, ač jde paradoxně o natáčení porna. Místy je to vskutku značně znechucující a ten moment s neslavným skonem O'Connella tomu dodal korunu. U Aji je ale vidět, že všechno bere tak trochu s nadsázkou, což je mu jen k dobru. Rozhodně na jeho filmy vždycky dlouho čekám, potom jásám a potom zase dlouho čekám na další. Aja nezklamal ani tentokrát. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Nemá nic zlomenýho. Vypadá to na kyselinu nebo toxin..... Prostoduchá letní zábava, pivo, prsatky co myslej na divočení koupající se v průzračné vodě jezera, kterou občas zčeří tmavý mrak nasranejch piraň. Oceňuji odlehčenou pohodovou atmosféru, hezké obrázky dívčích vnad a veselé gore záběry. Po hodince to na pláži vypadá jako 6.6.1944 v Normandii, za 80 minut je hotovo a já se těším na druhej díl! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem obdivovatel Pygocentrus Nattereri. 2.) Zajímá mě, jak se dá s padákem na zádech přijít o půlku těla. 3.) Rajcujou mě mokrý trička. 4.) Dělá mi dobře, když voda v jezeře není modrá, ale červená. 5.) Miluji lidská torza. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ajaj, Ajo. Tak takhle ne. Kromě hlavního útoku Pygocentri nattereri na přístav, který má grády, šťávu, potoky krve a pár drsných momentů, je to snad v každém okamžiku předvídatelná, klišovitá žánrová zbytečnost, která svými složkami (postavy, dialogy, děj, úplný závěr) evokuje staré ´monster´ filmy. Jestli to tak Aja chtěl, tak ok, povedlo se mu to. Já jsem se ale nedokázal naladit na tu vlnu, se kterou bych si tohle užil a ještě se navýsost bavil. Sorry, ale skoro všechny over the top scény mě minuly velkým obloukem. Co teď?? Příští rok bych to tipnul na Chřestýši 3D. 24 miliónů dolarů(rozpočet)/77 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/14 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • S natáčením filmu se mělo dle původních plánů začít již koncem roku 2008. Došlo ale ke zpoždění a práce na filmu odstartovaly až v březnu roku 2009. Důvodem byla podle tvůrců velikost projektu, snaha o co nejlepší provedení a náročné přípravné práce spojené s 3D formátem, ve kterém byl film uveden. (darek kartac)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)
  • Film sa natáčal na jazere Havasu, ktoré leží v rezervácii medzi Arizonou a Kaliforniou. Toto jazero je skutočne obľúbeným a vyhľadávaným jarným miestom pre oddych a zábavu. Producenti najprv chceli použiť skutočný názov, ale nakoniec sa rozhodli pre fiktívny - Lake Victoria. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama