Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Gulager není Aja,Gulager není režisér,Gulager není člověk.Ve všech ohledech horší než jednička,žádná nadsázka,žádný suchý humor,žádná pořádná akce,bídné efekty,nulový příběh,žádné napětí,herecké výkony larvy,režie neexistuje.Video céčko které parazituje na slavném jméně,svého docela zábavného a originálního předchůdce a v kinech nemá co dělat,natož ve formátu 3D,které tam je jen proto,aby tahle mrdka mohla jít do kin a postavy v ději mohli házet efektně plechovky vod píva proti vám...patetické.Jednu hvězdičku dávám za vždy mile nablblého Christopha Lloyda,cameo Garyho Buseyho a vynikajícího Hajzlhofa,který si ze sebe udělal skvělou prdel a hláškoval tak mocně,že jsem filmu ochoten odpustit tu debilitu a zbytečnost a nedám odpad,i když na konci při tom trapnym ,,vyvražďování´´ kdy se vlastně nic nedělo jsem byl zoufale znechucenej.Jednička je nádherný nadsázkový krvák,tohle je zářný bastard ubohého režiséra. 15%. ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

NE!! Piraňa 3D byla super záležitost, tak sakra kde byl problém to jenom zkopírovat do většího měřítka a absurdnosti? Tedy většinou bych to filmům vyčítal, ale tady by to bohatě stačilo k další výborné zábavě, ale na druhou stranu je tady nádherně vidět, co se stane, když se k brakovýmu tématu dostane trošku lepší tvůrce.. no ale tím rozhodně tentokrát není John Gulager, který doufám už nebude točit ani domácí video z oslavy narozenin. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jak říkám.. Hodnotím horory Podle zábavy.. a tady jsem se výtečně Bavil.. Nemohu říct, že bych raději spal, kreslil si, či cvičil.. Tohle byla Fajn černá Komedie s Plno krásnými Nahými ženskými a těm já Prostě Neodolám! Gore stálo za Nic.. Krev byla obyčejná Barva.. Nízké Hodnocení chápu.. Každý čekal Skvělý Horor jako Předchozí Díl.. Já nečekal nic a dostal jsem Fajn komedii ! Takže vychází to přesně na 5/10! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama