Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Až raz budem veľký a bohatý a od radosti nebudem vedieť, čo s peniazmi, tiež natočím nejaký dlhší videoklip. Vinnie a Eric tam musia byť, sú na to stvorení, Hoopera vynechám, lebo vyzerá ako chorá smrť, prevareného Carradina tiež, Madsenovi nakážem, aby chlastal ešte viac a Bishopa k tomu nepustím, lebo je to môj žúr. Ak náhodou nebudem totálne sfajčený, tak to aj zostrihám. Určite oslovím viac ako 5 divákov, len im budem musieť porozprávať dej a podrobnosti o tej obrovskej chlastačke kdesi v zadku Ameriky. Ale bude to určite cool a drsné, zadkov a kôz ešte viac. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

To, že v tomto filme mal prsty Quentin je cítiť už keď vkladáte nosič do prehrávača. Automaticky teda nechávam bokom nároky na prešpekulovaný scenár a vychytanú pointu, ale nechávam sa unášať krásou skvostných motoriek, vnadami obnažených slečien (ktorých je našťastie zase dostatok) a drsnosťou motorkárskych týpkov, ktorí imho boli zvolení vynikajúco. Páni Madsen, Jones sa akoby na motorkách narodili a celkom to pristane aj starému pánkovi Hopperovi (ktorý si to tu brázdi na vlastnej sajdke). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama