Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak za prvý nevím co v tomto filmu dělal Dwayne Johnson. On sice dokáže utáhnout celý film, ale takovýto naivní slaďáček? Příběh o tom jak se objeví Rockova dcera, která mu chvíli bude dělat ze života peklo a ve chvíli kdy se s ní sblíží tradičně dojde ke zvratu kdy by o ní mohl opět přijít - prostě až příliš ohrané téma, které se ale dá zvládnout lépe než zde. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na dílo jsem narazil nečekaně v televizi a atmosféra příběhu mne ihned upoutala. Obvykle bývám skeptický a tak mne velice překvapilo, co se z toho nakonec vyklubalo. Jedná se o propracovanou rodinnou komedii s mnoha roztomile vtipnými momenty, kdy arogantní a sebestředný Dwayne Johnson náhle zjistí, že má malou kouzelnou dcerku (Madison Pettis), která mu postupně obrátí život naruby. Příběh obsahuje zcela bezchybný character developement a to nejen u hlavního hrdiny, ale i všech osob z jeho okolí a to včetně hráčů z jeho fotbalového týmu. Závěr je pak nesmírně dojemný a tak hezký, že bych se na film podíval klidně v blízke době znovu. Srdceryvné vztahy otec/dcera na mě evidentně zabírají viz. například i úspěšný Interstellar. 90%  PS: V poslední řadě bych chtěl ještě ocenit překrásnou Roselyn Sanchez, která filmu také pomohla k dokonalosti a k nově vytvořené rodině se krásně hodí. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)
  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)

Reklama

Reklama