Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (269)

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlapi po päťdesiatke nemajú sny, len nočné mory a ekzém.“ Tak toto mi sadlo tak že prvých pár minút som voči tomu síce bol skeptický, ale následne ma to úplne dostalo a bol som nadšený. To som nevedel, že sa Sandler a spol. iba nesmelo rozbiehajú a akonáhle sa postavám dostaneme v druhej polovici definitívne pod kožu, tak je to fakt strmhlavá jazda, pri ktorej budete mať temer nonstop stiahnuté hrdlo a budete si želať, aby to dopadlo dobre, aj keď je vám jasné, že toto je reálny svet a v ňom veci síce niekedy skutočne dopadnú dobre, ale veľa krát dopadnú katastrofálne. A vy tak nejak tušíte, že toto by mohol byť skôr ten druhý prípad. Alebo nie? Basketbal ide absolútne mimo mňa, ale toto bol fakt skvelý film a veľmi som si ho užil. Perfektný Adam Sandler a značným spôsobom sympatický rodák z Madridu, viac ako dvojmetrový Juancho Hernangomez tomu veľmi veľa dávajú, ale aj ostatní sú výborní (najmä asi Queen Latifah a jej dcéra, obe bodujú i na malom priestore). „Má dvadsaťdva, zahrávate si s jeho životom. Nabudúce si zistite celý príbeh.“ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fajn film, ale prečo je tak vysoko v červenom (zatiaľ) netuším. Jedine preto, že u Sandlera je dobrý film už raritou? Zároveň to pre neho bola aj srdcovka, lebo je zanieteným fanúšikom basketbalu. Ale filmy typu from zero to hero sme tu mali už veľa a neviem, v čom je tento lepší. Akurát, že v ňom hraje pár hviezd NBA. Aj to slovo hviezda je prisilné slovo. Ale vždy si na konci človek povie: už som to niekde videl. ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

V kontexte americkej športovej drámy to nie je ani He Got Game, ani Ali, ani Moneyball. Je to však ďalší zaujímavý twist v kariére a celkovom mediálnom obraze Adama Sandlera. Hviezda (okrem iného aj športových) komédií berie moreless charakterovú úlohu (už druhú vrámci netflixovej produkcie) a dokáže ju solídne ukočírovať. Dokonca mám chuť použiť tú desivú novinársku frázičku "predvádza herecký koncert". Intergrálnou súčasťou jeho postavy je aj šialená fashion game, ktorú predvádza. sandlerov anti-štýl sa v poslednej dobe mení na oceňovaný módny postoj (stačí si poscrollovať magazíny ako GQ)a začína byť jasné, že ešte donedávna "filmového trtka" začína publikum chápať ako ikonu. A Hustle je po Uncut Gems ďalším dôkazom tejto transformácie. Sandlerovka raz bude samostatný subžáner americkej kinematografie. Wait for it! ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2022) / Sandler síce robí furt to isté a tvári sa dokola stále rovnako, ale priznávam, že mu to dosť žerem poslednú dobu. Už v Uncut Gems ukázal svoju dramatickú tvár. Hustle síce nie je tak dramatický film, rozhodne sa ale nejedná o komédiu tzv. sandlerovku. Hustle je jednoducho povedané basketbalový Rocky. So všetkými klišé čo k tomu patria a mne sa žiada povedať chvalabohu. Ešteže nikoho nenapadlo vymýšľať s originalitou. Správny športový hero film má proste svoje pravidlá. (8/10) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama