Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler i v 55 letech válí! Tentokrát nejde o komedii, ale o dramatický sportovní film z basketbalového prostředí. Já osobně jsem velice sportovně založený, ale basketbal mě nikdy nebavil. Ovšem v tomto filmu jsem ho sledoval s nadšením, jakožto i celý příběh. Velice musím pochválit scénář, protože děj filmu mě opravdu bavil, a především Adama Sandlera, protože tohle je jedna z jeho nejlepších rolí! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Sandler ve vážnějších rolích je stejně dobrý jako ten “komediální” Sandler a zde tomu není jinak. Jinak je to ale takový klasický sportovní film ve stylu from zero to hero, který výrazněji nenadchne, ale ani neznudí. Čtvrtou hvězdu ubírám za chybění finálního battlu, který by krásně završil celý film, takhle to může trochu působit, jakoby tvůrci moc nevěděli, jak celou záležitost uzavřít - a to je celkem škoda. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze Sandlera bude ještě nakonec slušný herec. Jeho komedie mě moc nebaví, ale v téhle vážnější poloze mi seděl o dost víc. Sportovní filmy jsou moje slabina, takže v okamžiku, kdy jsou alespoň průměrné, tak mě budou bavit. Na druhou stranu je třeba říct, že Hustle s klidem nad tím průměrem vyčnívá a to nejen díky Sandlerově postavě skauta. Je to správně namíchaná kombinace dramatu, neokoukaného sportovního prostředí a těch správných klišé. Většina sportovních filmů trpí na to, že sportovní záběry za moc nestojí. Tenhle takový problém nemá, protože se tady sešla plejáda současných i bývalých hvězd basketbalu. Dokonce i hlavní hrdina je profi basketbalista, takže mu spíš lidi budou vyčítat neherectví. To znamená, že fanoušci basketu si užijí film ještě o něco více. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama