Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 1
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Abecedne som totálne dezorientovaná. Keď padne S-for Sračka, tak proste nechá škvrny aj na kvalite. To je prípad aj tejto B-for Blbizmus malovánky, L-for Lebo nebola vôbec potrebná. S-ako Shorty vyčkávajú na S- for Share, aby sa náležite zdokumentovali či už v karaváne, alebo jednotlivo. Tento prípad je síce M-for Márny, ale súhlasím s koncom abecedy. Ak ABC of DEF neplánuje rozšíriť abecedu a ostať pri inej prezentácii, tak príjmem rovno 4ku aby nastal pokoj. T-for Tadiaľ cesta nevedie aj keď tú D-for Dvojku pre zúčastnených rejžov rada zverejním, lebo som sa miestami ňaľakala.. D-for Dvojnásobné hodnotenie kraťasov ani nespomínam. ( I što takoje D-for - https://www.youtube.com/watch?v=rgv6u-Qm4fQ) - fight for... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o řád lepší než první Abeceda. Především tu chybí vyloženě fekální a trapné odpady, kterou první antologii táhly dolů nejvíc. Nejhorší písmena dvojky (H, L, P, Y) jsou tak spíš jen nudným podprůměrem, než nesnesitelnou mrdkou, u níž by mi bylo za její tvůrce stydno. Ale i na opačném konci kvalitativního spektra nastal imho posun k lepšímu - povídek, jež bych nazval vyloženě dobrými, se tu najde o něco víc než minule (A, B, D, J, O, S, V, X, Z). No a ten zbytek se většinou tak nějak "dá". Takže s nulovými očekáváními vlastně docela příjemné překvapení. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

O cosik lepší než její předchůdce, ale taky to není žádný zázrak. Je zde pár povídek, které jsou výborné, jako např. Písmenka A-Q-V-S-Z-K, které mají výborný nápad, atmosféru i porci gore. Dále povídky průměrné a pak odpadovky jako W, která mi přišla nehorázně low. Musím také přiznat, že jsem se i místy nudil. Je to průměr, od kterého je lepší moc nečekat. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I tady platí co u prvního dílu. Těžko se to hodnotí jako celek, protože i tady jsou k vidění kousky od odpadu až k 5ti hvězdám. Některý povídky už jsem viděl samostatně, některý pro mě byly nové. Každou povídku jsem si ohodnotil zvlášť a ve výsledku mi vzniklo stejný hodnocení jako u prvního dílu. Takže 3 hvězdy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu je první díl nepokořený. Takto střižené filmy mají velkou nevýhodu v tom, že byť jsou některé příběhy velice povedené, výsledné (celkové) hodnocení filmu kazí takové ty odpadové snímky, které se v mých očích pohybují hluboce pod hranicí 50%. Nejlepší příběhy: B, D, E, F, K, M, S. Nejhorší příběhy: G, H, L, P, Q, J, W. | A 50%, B 65%, C 60%, D 70%, E 75%, F 65%, G 25%, H 20%, I 60%, J 60%, K 65%, L 20%, M 65%, N 40%, O 50%, P 25%, Q 25%, R 55%, S 75%, T 35%, U 25%, V 60%, W 15%, X 60%, Y 35%, Z 50% > Průměr: 48% (2*) | ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama