Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

It is all about chillin and smokin, dude..... Tento film je neuvěřitelná blbost, ale také zároveň neuvěřitelně relaxační indie movie, s kterým i přes přicházející Vánoce budete chtít smočit své tělo v solné vodě a užívat si slunce a nevázaného života. Na zlepšení nálady filmem neznám momentálně lepší recept jak se hodit do pohody, než pustit Surfer, Dude. Pro jedince kteří hledají kvalitní film s kvalitními hereckými výkony toto opravdu není. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem odviazané filmy. Filmy, v ktorých sa moc toho akčného nedej. Kde sa tliachajú pakoviny a to všetko je zaobalené do nejakej uchýlky. Tu je to surfovanie. A pravdu povediac film ma zaujal najmä tým, že i keď je to celé o surfingu surfuje sa tam možno 5 minút. Avšak to by som očakával dobrý scenár. toho som sa nedočkal. film je miestami nudný a doslova prázdny. Nemá žiadnu výpovednú hodnotu, rovnako ako ani umeleckú. Aj v dramatickej rovine ma trochu sklamal. Ale pri pár hláškach som nato všetko zabudol. Najviac filmu pomáha Matthew a pár hviezd. Napr. Woody Harrelson, Scott Glenn apod. Ale matthew i napriek jeho nie moc velkému hereckému nadaniu tu ukázal dačo. Možno to až tak ťažké nebolo, ale hrať opitého, nahúleného týpka na plátne hodinu a pól dá zabrať každému. 64% ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím tak vysoko ani proto,že bych byl fanouškem surforvaní,ve skutečnosti to jde zcela mimo mě.ale právě kvůli té pohodvé a osvobozující atmosféře filmu jsem to nasál patřičně dositosti.Dost jsem si ujžděl na výkonu Addingtona,jehož hereckého představitele jsem doposud moc nemusel.Nejsem ani přívrženec trávy a takové té životné eufórie jen z toho,že jsou zrovna na moři vlny,ale během sledování jsem si to dokázal představit.Pohodový a příjemný snímek,který určitě stojí za vidění,když už ne kvůli mým dojmům,tak aspoň kvůli skvělé hudbě a přehlídce bikin... ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Hodnotim to ako skrytu kritiku sucasnych komercnych sraciek, reality shows a ludi schopnych za peniaze spravit uplne vsetko. Tupost filmu sa rovna tuposti generacie odchovanej na sucasnej MTV, ktora musela pri tomot filme slintat blahom lebo ved surfovanie a hulenie je tak cool. Cele je to ubalene v zelenom opare zahalenom, vecne cool usmivajucom sa Matthew McConaughey. Kto rad surfuje si prida hviezdu - dve. Kto nepodchytil skytu myslienku odpocita si bodik. Its blowing off, dude ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama