Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Poslední ze tří šmoulích Power Rangers a Kurt Russell chodí sem a tam po poušti jak Beduíni s Alzheimerem, dělají si naschvály, vyhrožují, kdo komu rozšlápne planetu a bacají se, až jim teče červená. Světe, div se, nakonec se z toho vyklube vesmírně nesmírné přátelství.. To je v kostce zápletka nízkorozpočtového sci-fi pana Collory, které sice opravdu vypadá velmi levně a je evidentní, že si jeho prostřednictvím autor udělal ohromnou radost, ale až na reverzní úvod (kdy nevíme, kdo je kdo) je Hunter Prey strašlivě neoriginální a vrávorá jako opilec na tenké čáře mezi vykrádáním a poctou dnes již kultovního Enemy Mine. Ubozí Cydoniané, když jim začne téct z nosu, musejí toho mít plné oči.. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nějaká sloučenina Predátora a Boba Fetta běhá kousek za Hurghadou a cvičí existenciální formu sci-fi. Budiž, proč ne, kdybych neviděl film Můj nepřítel, hodně by se mi to líbilo, takhle jsem jen nahlížel do té bublaniny a čekal na akci či nějaké překvapení nebo nějaké dramatické vyvrcholení. To se nedostavilo. Na amatérský snímek skvělý, na profesionální film slabý. Druhý díl snad opustí od hraní šachu v poušti a bude lepší, akčnější a alespoň trochu originálnější. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu jako projekt nadšených fanoušků, kteří prostě chtěli i přes nízký rozpočet natočit akční sci-fi, tak dejme tomu. Ale nedá se tím omluvit všecko, především ta směšná výprava a odfláknutý scénář. Některé ty masky vypadají dobře, třeba vzhled mimozemšťanů, ale to, že vojáci nosí pláštíky a štíty jak nějací rytíři, to, že vězeň vypadá jako Darth Vader, taky nosí pláštík a když si sundá helmu, vypadá jako rytíř Jöns ze Sedmé pečeti nebo to, že většinou když postavy mluví, tak jim kamera zabírá jen hlavu s pozadím jasné oblohy a celé to vypadá strašně směšně jak z filmu Double Down od Neila Breena... to se prostě nedá ignorovat, fakt ne. Navíc se celý ten film strašně táhne, celá hodina je jen nahánění po poušti a až pak se něco konečně stane. A taky tomu chybí nějaký pořádný úvod a závěr to sice nemá špatný, ale je poněkud utnutý. Snaha byla, něco se povedlo, ale těch 65% tady vůbec nechápu. Ani ta zápletka mi bůhvíjak úžasná nepřijde, když je vykradená z Enemy Mine, akorát zde se většinu času nahání, o nějaké přátelství začne jít až v poslední minutě. 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama