Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (134)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ja som nadmieru spokojný, na to s akým rozpočtom bol film natočený je to malý zázrak. Efekty sú výborné, rozmýšľam kedy som videl naposledy film na túto tému - únos, natočený bez jedinej hluchej minúty. Extraterrestrial má všetko čo si fanúšik "E.T.ho" môže želať. Kamera už od začiatku výborná, konečne je vidieť to podstatné v pasážach kde iný zlyhávajú na celej čiare - roztrasenej kamery je tu minimum. Na záver malý bonbónik o ktorom sa mi ani nesnívalo - prekvapko na 100%. Dal by som plný počet, ale tých posledných 5 minút si mohli tvorcovia odpustiť. Malo sa to skončiť proste "hore". ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož filmu o emzácích zas tolik není, milostiv udělím aspoň ten průměrek. Z úvodu a předfinální scény by se mohlo zdát, že se jedná o ambiciózní dílko, no vata mezí tím odpovídá maximálně b+ kategorii. Z čehož však vstávají vlasy hrůzou, to jest ošuntělý kick na závěr. Jako mrknout se na Extraterrestrial dá, ale extra to teda nic není.....a od The Vicious Brothers by se teda dalo očekávat mnohem víc. 55% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tleskám svými maličkými, zelenými ručičkami, protože se konečně našel někdo, kdo vzal látku Alienů z hororového hlediska pevně do svých rukou. Extraterrestrial je nejlepší scifáč za tento rok. Tak opřený do křesla jsem byl naposledy při finále Československo má talent. Atmosféra je vynikající, boží zvukový doprovod, u kterého mi vlasy stávaly hrůzou a taky pěkné efekty U-F-O(nehláskujte mi tu doprdele). Každého fanouška UFO a dalších takových věcí tohle prostě musí bavit. Už jen proto, že návštěvníci vypadají opravdu děsivě a každý pohyb či grimasa dokáží vyvolat respekt. Přidejte ještě nepatrné gore a máme tady guilty jako prase. Kdyby nebylo dementních a nesympatických postav, šel bych i vejš. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Na příchod v míru vám zvysoka seru!" Vláda Spojených států uzavřela dohodu s mimozemšťany. Oni si občas někoho odnesou, aby ho mohli rozpitvat, a když to přežije, vrátí ho zpět, na oplátku si lidstvo bude dál myslet, že je vládcem své planety. April se vydá se svým přítelem a nečekaně i s dalšími kamarády na chatu, kterou chce její matka prodat. Má za úkol udělat fotografie pro realitní firmu a navíc přivézt pár věcí svému otci, o které by nerad přišel. Problém je, že v oněch místech se začínají ztrácet lidé a zvířata hynou krutou smrtí. Když jsou všichni svědky havárie létajícího talíře, jejich osud je zpečetěn. Poslední kapkou je moment, kdy April jednoho z mimozemšťanů zastřelí. Střet s vetřelci je nelítostný a hlavní postavy v podstatě nemají šanci. Ač se zdají nelítostní a dojde i na anální sondu, v krutosti je nakonec předčí lidé. Vizuálně solidní snímek kazí jen občas rozkývaná kamera a noční záběry s roztřesenými baterkami. Napětí podtrhává atmosferická hudba, efekty nejsou špičkové, ale dostačující. Závěr připomínající Noc oživlých mrtvol si zaslouží samostatnou hvězdu. Zatím poslední snímek Emily Perkinsonové. Závěrečné titulky doprovází hit Spirit In The Sky v podání E. Johna. Nízkorozpočtové příjemné sci-fi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejočekávanějších hororů letošního roku je venku a já jsem velmi mile překvapen a rád, že trailer nelhal. Od začátku do konce temná, silně atmosférická a zadek svírající Alien Abduction jízda za pomocí jednoho z nejlepších a nejděsivějších soundtracků vůbec, která mimochodem také disponuje snad nejatraktivnějším vizuálem, který jsme kdy v hororu mohli zahlédnout. Nechybí i účast kvalitního gore, byť v malém množství, tak fanoušky potěší. Takové příjemné oživení hororový žánr akutně potřeboval a troufám si říct, že lepší Mimozemský film z hororové oblasti za posledních 10 let nevyšel. Tihle alieni vyvolávají respekt! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)
  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)

Reklama

Reklama