Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (134)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu, který zjevně moc velkým rozpočtem taky neoplýval, se paradoxně prohazuje situace - a to sice, že relativně normální a zajímavá se zdá být až druhá polovina filmu, který vystřídá totálně-klasickou-céčkovou-teenage podívanou. Mezi herci byste si totiž sotva vybrali svého favorita a tak od prvních minut fandíte všem nadpřirozeným silám, aby tu bandu neumětelů vymlátili do posledního neherce. Druhá půlka, kde je pak nonšalantně sděleno,že americká vláda má vlastně celou dobu s alienama úmluvu, že si tady smí hrát na písečku, sem tam nějakýho chudáka čapnout a testovat si ho ve vermíru výměnou za to,že lidstvo si může na planetě Zemi stále dále vesele degradovat a množit se, již poměrně ujde....trošku potěšila i přítomnost herců Bellowse a Ironsidea, jež i přes svou ne zcela áčkovou hollywoodskou reputaci tu svítí mezi ostatními jako drahokamy....................moje hodnocení = 4 z 10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro únosové filmy mám slabost a na Extraterrestrial jsem se poměrně těšil, ale stačila rádoby coolovost a děsivě špatné herecké výkony a atmosféra šla okamžitě do kytek. A přitom nasnímané to není vůbec špatně, CGI je sice dost digitální, ale na oko poměrně líbivé, ale čistě a jednoduše je to neskutečně dementní - jak dějově, tak chováním postav (které jsou vyloženě nesympatické). Odkaz na X-Files v závěru sice potěšil, ale to je asi tak všechno. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna navnadí na řemeslně zvládnuté, mysteriózní UFO sci-fi, za které by se ani Mulder se Scullyovou nestyděli, ale s přibývajícími minutami se to začne mrvit. Ambice tu evidentně nebyly žádné, tvůrcům stačilo přežvejkat Akta X a Fire in the Sky. Což by na béčkovou zábavu možná i stačilo, protože podobných filmů moc není, ale to by zdejší hrdinové nesměli být tak otravní. Opravdu, ty postavy se snad předhání v tom, která bude působit nesympatičtěji. Vyhraje mimochodem pomocník šerifa, který to zvládne za dvě scény. Mimozemšťani navíc vyhlížejí tuctově a závěr to pošle do kytek už totálně. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to sorry pánové, ale tohle byl fakt sci-fi úlet. Americká vláda má dohodu emzákama, že můžou unášet lidi a dělat na nich pokusy. To je mi celkem fuk, ale hlavně co jsem zjistil. Že láska nejen hory přenáší, ale dokáže vás taky dostat z vesmíru do lesíka. Nezáživná kravina, která se snažila tvářit vážně - 5% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o mimozemšťanech a zvlášť horory. Tenhle film měl našlápnuto na perfektní snímek ale asi tak od 70 minuty si to pěkně posral a ten konec? U mě teda absolutně nezabodoval. Vizualizace mimozemšťanů byla fajn a objevovali se tam dost často, byl i nějaký ten gore. Herci ušli ale za zmínku nejvíce stojí asi Michael Ironside a jeho tričko s kachničkou. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)

Reklama

Reklama